Köpek Kavgalari

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
fight_dogs_1.jpg

fight_dogs_2.jpg

fight_dogs_3.jpg

fight_dogs_4.jpg

fight_dogs_5.jpg

fight_dogs_6.jpg

fight_dogs_7.jpg

fight_dogs_10.jpg

fight_dogs_14.jpg

fight_dogs_15.jpg

fight_dogs_20.jpg

fight_dogs_22.jpg

fight_dogs_24.jpg

fight_dogs_26.jpg

hay Allahım bıde bock varmıs gıbı ızlıyolar...bu kadarmı duyarsız oldu ınsanlar hayavn kanlar ıcınde bee!!!!

kopeklerın bırı gıdıp bı saldırsa ne kadar mutlu olacam anlatamam...

Allah belanızı versin :mad:
son resime baksana köpeğin gözlerinden korktuğu nası belli oluyo..
nası acı çekiyolardı :S

YaPmayıN arKadaŞLar o kaDarda köTü deiL bé oNLarı canLı izléMek kadaR zeVkLi biŞey Var mı Yâ !

afrodisiak' Alıntı:
YaPmayıN arKadaŞLar o kaDarda köTü deiL bé oNLarı canLı izléMek kadaR zeVkLi biŞey Var mı Yâ !

inanamıyorum sana:eek:ha asıl bukadar iğrenç bişi varmı ya o zaman sanada biri işkence
yapsında bizde onu izleyelim geçip karşına :mad:

WAHŞETTT...herne kadarr kopeklerı sevmesemde...

Çoğu zaman düşünüyorum.İnsanlardan daha acımasız bir canlı var mı diye,

Saygılar

acaba DÖvÜŞenlermİ KÖpek,,yoksa Seyredenlermİ,,,

İŞte İnsanlarin İnsanliĞi: KÖpekler İnsanin Dostudur Derler ,ama Onlara

HertÜrlÜ ZÜlm'Ü Yaparlar...yaziklar Olsun !!!!!!!

evet çok kötü birşey ben de karşıyım ama bu olayın da fanatiklik derecesinde sevenleri var malesef. fukara kesim zevkinde kodaman tipler de kumar olarak parasına dövüştürüyor.ama ne olursa olsun hiç bi canlı bile bile acı çekmemeli.bazıları da daha kaliteli yavru almak için baskın olan ebeveynleri tespit etmek için kapıştırdıklarını söylüyorlar ama bu dövüşlerin çoğu kanlı ve sonu ölümle bitiyo malesef

YAw böyle işlerde eli olanlardan nefret ediyorum kendileri döşseler daha az acırım...neyse çok konuşmican.....

günah diye bir şey var bunlar ALLAH adını duymamış.

köpekler kan içinde kalmış hayvancıklar yaaaa
en iyisi onların sahipleri kavga etsin köpekler izlesin öyle daha iyi gerçi o insanlar köpeklerden bile degersizler

haklısın "kangal vs sen" çok güzel olurdu izlemeye doyamıyacağım bir dövüş olurdu
ama o kavgadan sonra sen yaşarmısın yaşayamazmısın orasını bilemem
köpekler dövüş için değildir...
bunu kafana sok

kick boks boks vs spor adı altında yapılanları izleyin aralarında bence fark yok hepsi vahşet!

Eger boks macı ızleyıp tepkısız kalıosanız buna werdıgınız tepkı bana sacma gelıo!!!

Geri