Köpeğe tecavüz etti !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'ye gelince 10 tane azılı iti üstüne salsınlar bu şerefsizin

GAVATA BAK :):):):) zaten bu tiple ancak sesi soluğu çıkmayan hayvanlara yapar

ulan ağzımı bozmayayım diyorum; senin gibi itleri görünce tepem atıyor..
tecavüz edilen köpekten farksızsın bunu bil.. türklüğü kürtlüğü bırak insan olmayı öğren..

beni bilen bilir bugüne kadar tek vukuatım da yoktur; ama bunları yazmasam kendime olan saygımı yitirecektim..

sanki yabancıLar bizi çok seviyomuş qibi bide şöyLe reziLLik doLu ve aşağıLayıcı haberLerLe gündemde oLmuyomuyuz..! Yeter yani yeter.Kedi köpeğe tecavüz daa neLer çıkacak bakaLım !

Konuya göstermediğin tepkiyi mesajıma gösteriyorsun kardeşlik anlayışın bumu?Kardeş kardeşin ayıbını örtmezmi?
Pisliğin vahşetin sapıklığın Türklüğe ithaf edilerek yapılmasından gocunmuyorsunda kürt dendiği zaman gocunuyorsan ortada kardeşlik değil kalleşlik vardır.

Konu Türkler oluncada bu tepkiyi verki samimiyetine saygı duyup kendimizden utanalım.

Çok iyi konuya parmak basmışsın birader heLaL.

ulan ağzımı bozmayayım diyorum; senin gibi itleri görünce tepem atıyor..
tecavüz edilen köpekten farksızsın bunu bil.. türklüğü kürtlüğü bırak insan olmayı öğren..

beni bilen bilir bugüne kadar tek vukuatım da yoktur; ama bunları yazmasam kendime olan saygımı yitirecektim..

biii ohaada sanaaa yanii

Yuhhh ş.efsiz Anlamam Insan O Güzelim Hayvancağızlarda Ne Bulur

çinli Ipneler Yer
Bizim Sapık S..er

Nasıl Bi Dünya Kardeşim Sıkıldıysan Aç P.nonu Mast. Yap Akşam Akşam Sinirlerim Bozuldu Ya Banlamayın Beni Olurmu

BAK CANIM KARDEŞİM BEN KÜRT FELAN DEĞİLİM VATANIMA MİLLETİME CANIM FEDA 3-4 AY SONRA ZATEN VATANİ HİZMETİME GİDECEM

-SEN NEDEN BU KESİN KÜRTTÜR DİYOSUN ONU ANLAMADIM Bİ KERE ADAMDA KÜRT TİPİ YOK BE TAMAM BELKİ SEN SEVMİYOR OLABİLİRSİN KÜRTLERİ TAMAM BELKİ BAZI KÜRTLER İYİ BAZILARI KÖTÜ OLABİLİR YANİ DİYOSUN Kİ TÜRK BUNU YAPMAZ ELBETTE ARAMIZDA HIRSIZ ,PEZ...VENK V.S İNSANLAR OLACAK SENİ HİÇMİ Bİ TÜRK DOLANDIRMADI HİÇMİ BİŞİNİ ÇALMADILAR
HİÇMİ ŞEREFSİZLİK YAPMAZ BU TÜRK İNSANI

-EĞER YAPMAZ DİYORSAN YARIN Bİ GAZETE AL VE İKİNCİ SAYFASINDAKİ ÖLÜM VE TECAVÜZ HABERLERİNİ OKU O ZAMAN ANLARSIN NEYİN NE OLDUĞUNU

Gizli K.Bakma Artık vatandasımız herkes her pisliği kürtlerde görüyor kalleşliği ölümü katliamı anlatabiliyomuyum hajı anam var 95 yasında.Eski kürtlerden bi bahsetti şimdiki gençlerine bakıyorum tek tuk milliyetci cıkıyor onlarda kürt kardeslerini daga cıkanları kanı bozuk bölücülükle yükümlü olanlarını dışlıyor utanıyor umarım bişileri anlatmısımdır.Bir müslüman müslümanın duvarı gibidir.Biri birinden kuvvet alır.Hadisi Şerif(Rehamüdül Ehadis)..Ya şimdi?Türkün Türkten baska dostu yoktur deniyor Türkler kürtlerin %80 ine güvenmiyor.Medya ne çığırırsa çıgırsın..
Bu adama gelince Türkte olsa Kürtte olsa Kişilik problemi kanı bozuk olmak.Bi insan dinden yoksun bırakılırsa böle olur .Kesin ilmi yoktur bu adamın.Bİlim olsun ilimsiz tuzsuz yemek gibi bence.Bu 2 side varsa kalbi kanı bozuktur bırak türklerin kürtlerin bunu dışlamasını bi baba aha bu olunu istemes dışlar haksızmıyım genelden bakarsan özelden bakarsak böle umarım okuyan olur hak verir

herif köpeğe tecavüz ediyo. konu nerelere gelio. sapıktan bahsedecegimize yine bölünüosunuz türk kürt die

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri