"Köşkü Erdoğan İstemedi"

R.T.E

Banned
Reaction score
0
Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda bilinmeyenleri açıkladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'yi aylarca süren tartışmalara ve referanduma sürükleyen Köşk seçimi konusunda bilinmeyenleri açıkladı.

Eşi Hayrünnnisa Gül ile birlikte bir televizyon programına katılan Gül, Cumhurbaşkanlığı'na, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın istememesi üzerine aday olduğunu belirtti ve "Her türlü desteği vermiştim ama kendisi kendi iradesiyle arzu etmedi" dedi.

Gül, Cumhurbaşkanlığına adaylık konusunda Erdoğan'la birlikte karar alıp almadıkları sorusuna şu yanıtı verdi: "O zaman grubun başkanı olarak nihayette onun kararı çok önemliydi. Ama ben kendisine açıkça söyledim. Her türlü desteği vermiştim ama kendisi kendi iradesiyle arzu etmedi. Ondan sonra da kamuoyunun, grubun arzusu istikametinde benim olmamı arzu ettiler ve desteklediler." Gül, TRT'nin Kürtçe yayına başlamasına da destek verdi ve "Yapılan şey Türkiye'nin demokratik standartlarını topyekün yukarı çıkartmaktır" dedi. "Bu çerçevede birçok problemli konular da cevabını buluyor" diyen Gül, şöyle devam etti: "TRT'nin böyle bir yayın faaliyetine girmesi aslında bu konuları istismar edenlerin elinden istismar edeceği konuyu almaktır. Ben faydalı olduğu kanaatindeyim. Bu aynı zamanda bütün nüfusumuzu, Kürt vatandaşlarımızın devletine olan bağlılığını aidiyet duygusunu daha çok pekiştirmiş olacaktır. O açıdan ben doğru buluyorum."

KAYNAK

Hükümet Türkiyede yaşayan halka Türkçe öğtersin yerel dilleri halk kendi arasında konuşursa konuşsun.
İngiltere ,Fransa,Rusya, v.s Ülkeleri kendi dili yerine yerel dilleri ulusal yayında yayınlatır mı.Eğer Birileri yerel dilleri kullanarak probaganda yapıyorsa gücün varsa kaynagını kes yoksa halkını ve kendini kandır oyala.Hem kaldı ki kürtçe lisan değil olamamıştır.Hükümet bunu tek lehçe altında herkese öğretmeye çabalıyor.Kırmanci,zaza..... Acaba AB mi istiyor Modern Kürdistana Bir katkıda B.O:p eş başkanı olarak sen yap diye..

Hiç uygun bulmuyorum. Herşey zaten çok fazla tavizden değilmi.........

" Gül, TRT'nin Kürtçe yayına başlamasına da destek verdi ve "Yapılan şey Türkiye'nin demokratik standartlarını topyekün yukarı çıkartmaktır" dedi. .

ermenilerden özür dilesinler atalarımıza hakaret edilsin katliam ve soykırım yapmakla suçlansın bunun adı demokrasi olsun sesini çıkarma . kürtler dağa çıksın tv ana dilde eğitim federasyon istiyoruz desinler 40.000 insanımızın ölümüne neden olsunlar bunun adıda demokrasi olsun . ülkeyi bölelim sayın cumhurbaşkanım hazır demokrasi demişken he ne dersiniz . hazır eliniz değmişken demokrat kesilmişken bunada el atın ülkeyide bölün bari de gerçek niyetiniz ortaya çıksın .

"TRT'nin böyle bir yayın faaliyetine girmesi aslında bu konuları istismar edenlerin elinden istismar edeceği konuyu almaktır.

istismar edenlerin elinden almakmıdır yoksa yerel seçim hazırlığı yapan akp nin önünü açmakmıdır .

senin 1995 te mecliste söylediklerinle şimdi yaptıklarının hangisi birbirine uyuyor ki . senin gibi birisi o koltuğa oturursa anca bunu yapar zaten .

akp nin noteri , bölücülerin ve ermenilerin en büyük destekcisi oldun.başka ne faydan oldu senin bu memlekete . sana değil bu millete kızıyorum senin suçun yok sen görevini yapıyorsun nede olsa . kime çalıştığında ayan beyan ortada senin

şu BOP

bana biraz corc dermiş gibi bişi çağrıştırıyor
bu ülkeden bir parça koparıp
adına BOP diyip
başınada TAYYiP gelmesin

Dogal olarak istemez Erdogan köskü. Simdi Erdogan ülkeyi yönetiyor yasalari gecirtiyor akpnin yaptigi herseyin altina mühür basmaktan baska isi olmayan Gül ise onayliyor. Ben de Erdogan'in yerinde olsam istemezdim zaten adam hem basbakan hem cumhurbaskani gibi.

tayyibe kararLarın veto ediLmemesi için bir memur gerekLiydi o da oLdu işte

Helal olsun A.GÜL ve Erdoğana

birileri koltuklara japon yapıltırıcısı ile yapışmışken onlat koltukları birbirlerine hediye ediyorlar

Eee Sana Ne Gerek Var " Halk" Saltanat KurulmuŞ 1 Halİfe Eksİk O Da DuyduĞuma GÖre Abd De YaŞarmiŞ..

asıl saltanat kranlar girdiği 7 seçimide kazanamadığı halde 20 yıla yakın CHP nin koltuğunda oturandır

Baykalın koltukta oturma süresi 20 den fazla osmanlı Padişahının tahta oturma süreinden daha fazla

işte saltanat buna denir

ve bu sistem de sadece krallıklarda padişahlıkta ve günümüzde ortadoğuda baas tipi arap rejimlerinde görülür

Erdoğan seçimleri kazandığı için koltukta oturuyor

sen onu kazanamadığı halde oturanlara söyleyeceksin arkadaş

asıl saltanat kranlar girdiği 7 seçimide kazanamadığı halde 20 yıla yakın CHP nin koltuğunda oturandır

Baykalın koltukta oturma süresi 20 den fazla osmanlı Padişahının tahta oturma süreinden daha fazla

işte saltanat buna denir

ve bu sistem de sadece krallıklarda padişahlıkta ve günümüzde ortadoğuda baas tipi arap rejimlerinde görülür

Erdoğan seçimleri kazandığı için koltukta oturuyor

sen onu kazanamadığı halde oturanlara söyleyeceksin arkadaş

Senin çıkış noktan neden chp ..???
Sen Şehide kelle diyen,AP.sayın diyen,Ananı alda git diyen,B.o.P eş başkanı olarak vaad edilenleri yapmak için madalya alan ,Teröristin eteğini open ve yanında oturmak için neler veren ,özelleştirme adı altında parsel parsel toprak ve kamu mallarını satan ,Halkına Türkçe değilde yerel dil tv yayını yaptıran,AB ve ABD nin ağzına bakan bir başbakanın olmasını istemez misin...Seneler sonra neden bu hallere düşdük demeyin.ABD büyük patron T.C Devletinde yeşil kuşak meyvelerini topluyor normal....

Benim için Baykal Talip..vs. önemli değil.İcraat a bakarım.Tam BAĞIMSIZLIK DİYE BİLİYOR MU..Elini Masaya vura biliyor mu gücünün farkında olarak..

€lyesa;3912917' Alıntı:
Helal olsun A.GÜL ve Erdoğana

birileri koltuklara japon yapıltırıcısı ile yapışmışken onlat koltukları birbirlerine hediye ediyorlar

tek kelimeyle on numara bi cvp... helal olsun...

Geri