KÖPEK İLE İLGİLİ YARDIMMMMM!!!:d

senko00

New member
Reaction score
0
Mrb Bizimmahllede Baş Belasıbir Köpek Var Onu öldürmek Isitiyorum Silah Hariç Nasıl öldürüüm!!kaç Kişi ısırdı

:hhmanD :hhmanD

ne öldürmesi belediyeye söyleyin toplasınlar ...

:saskin :saskin :vur :vur :saskin :saskin

Bana sorarsan çok günah bişey bi canı katletmek,Allah'ın verdiği bi canı almak ama illede kafaya koyduysan yapacam diyosan;
bi parça tavuk göğsü al,arasını kesip toz fare zehiri doldur,sonra arasını kapatıp ver hayvancağıza yesin :D

siz ne kadar canisiniz ... :hhmanD ne öldürmesi belediyeye söyle gelsin toplasınlar ...

o nasıl insan ların canını yakıyrsa sen de öyle öldürmelisin ıssırarak :) usulca yaklaşıp yapış bogazına

Merhabalar...

Bir Veteriner Hekim olarak şunu söylemek istiyorum...Öncelikle hayvanlarda ötenazinin değişik şekilleri vardır....Bunlar yiyeceklerine katilanlar olabildiği gibi enjeksiyon tarzındada olabilir...

Çevrenizdeki tehlikeli olan köpeklerin sorumlulukları belediyelere aittir...Belediyeler köepkleri öldüremezler..Sadece uyuşturucu iğne kullanıp hayvanları bayıltırlar ve insanlardan uzak yerlere taşımakla görevlidirler , ayrıca bu hayvanların üremelerinin denetlenmesi de (kısırlaştırma vs..) belediyelere aittir...

Bu nedenle kendi çabanızla birşeyelere kalkışmamanınız yerinde olacaktır....

Saygılar...

bazı yorumları görünce dehşete kapıldım :saskin

CANLILARIN YAŞAM HAKKINA SAYGI LÜTFEN !

selamlar.
bu it cok can yakmis.. asilmayi hak etmis fakat idam cezasi rafa kaldirildigindan..
bu itin birkac bakici ve doktor gözetiminde ömür boyu hapis cezasiyla cezalandirmak yeter.

Geri