jujumm iyiki doğdun,mutlu yıllar

piken

New member
Reaction score
0
qyner cnm bnm mutlu yıllar...

Cnm jujumm,kardeşim,dostum,sırdaşım,herşeyim...Doğumgünün kutlu olsun ...Iyiki doğdun,iyiki varsın,iyiki bnm bitanecik jujumsunn..Seni çok ama çok seviorummm..10 yıldır hergecen gün daa çok seviorumm...Mutlu yıllar..Hep bnmle olduun için ,hep bnm en yakınım olduun için,canım olduun için tşkkrler...

juj1me.jpg

mutlu yıllar qyner.. nice senelere.. umarım herşey istediğin gibi olur... sağlıklı mutlu yıllar..

Nicee mutluu yıllar qyner. Doğum günün kutlu, Herşey gönlüncee olsunn :)

(Vaaay 10 yıllık arkadaş olduğunuzu yeni öğreniyorum. Bu çook iyii ya! Ve Nicee Seneleeree Arkadaşlığınızda)

iyiki dogdun hanfendi ... memlekete geldıgımde dile benden ne dılersen hediyen o olucak hadi optum canım dogum gunun kutlu olsun bırıcık kardesım ...

yaa bende istiom barbazulam yaa...:D

tsskrler simdi solemek istedgm aslnda cok sey war ama ii ki warsnz sizi cok sewiorm...hep mutlu we beraber olmak dilegyle...:(:(:( duygulandm...ehuehue....:D

dogum gunun kutlu mutlu we hep sevdiklerinle gecmesi dilegiyle..

bi gece ayarlarız fasa fiso ya gıderız hep beraber abınde gelsınde bi ok mı piken?

doğum günü kutlu olsun her günün mutlu olsun.;)

qyner iyi ki dogdun sevdiklerinle birlikte nice mutlu yillara

Doğum günün kutlu olsun qyner!!!

daudz laimes dzimšanas dienā.... eheheh

Doğum günün kutlu olsun nice mesut yıllara ;)

tskkrler ark.lar hepinise...bgn cok mutlym...bgn suprızlerle dolu bi gndu....cok eglendm...(((((((((((((((((((((((((((((((((((((:)...................:D.....saoln....

qyner dogum gunun kutlu olsun
nıce mutlu huzurlu senelere
ıyıkı dogdun ıyıkı varsın

qyner' Alıntı:
tskkrler ark.lar hepinise...bgn cok mutlym...bgn suprızlerle dolu bi gndu....cok eglendm...(((((((((((((((((((((((((((((((((((((:)...................:D.....saoln....
cnm bnmmm... eglendysen ne mutlu bana ve malibruya...:)seni seviioruuuzzzzz!!!

cnm bnm ii ki doğdun ii ki varsın ve ii ki seni tanımışm...sennle geçen her gün çok güzel ve anlamlı...seni çok seviyorum :) öptüm......(qyner)

Geri