Josico İstanbuL'da - HayaLet gibi geLdi ~ Josico'ya sessiz kar$ıLama

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
54580_1_080828172424.jpg

JOSICO İSTANBUL'DA!..

Fenerbahçe'nin Marco Aurelio'nun yerine İspanya La Liga takımı Villarreal'den transfer ettiği Josico İstanbul'a ayak bastı.

Futbolcu sıcağı sıcağına ilk açıklamalarını havaalanında yaptı.

Basın mensupları tarafından karşılanan Josico ilk açıklamasında şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Aragones'e yarıdmcı olmak ve takım için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum.

Tanıdığım kişilerin takımda olması benim için çok önemli. Benim için bir kolaylık olacaktır aynı dili konuşmak. Bunlar benim için avantaj teşkil eden konular.

Fenerbahçe hakkında bilgim var. F.Bahçe'nin hedefleri doğrultusunda çalışacağız.

Türkiye'deki taraftar havasını az çok tahmin edebiliyorum.

Gol attığım zamanlar özellikle yaptığım bir şey yok . Gol attığım zaman spontane gelişecek bir sevinç yaşarım.

Şampiyonlar Ligi'nden oynamak çok büyük bir başarı. Geçen seneki başarı çıtasını daha yukarı çıkarmamız lazım. Geçen sene kazanılamayan Türkiye Ligi şampiyonluğunu kazanarak F.Bahçe'nin hedeflerini gerçekleştireceğiz. Saha içinde savaşmayı seven bir insanım" dedi.

54580_2_080828171741.jpg

54580_3_080828171741.jpg

54580_4_080828171741.jpg

Kaynak : Maraton

cok ıı bır futbolcu tutarsa ıyı olur hayırlı olsun...

o ne be kimse gidmemis karsılamaa ne gidcez be 33 yasında adam neyini karşılıcaz yakışmadı fb ye ama inş ii cıkar beni ve benm gibi düşünenleri utandırır ...

Senna geLseydi o Havaalanında igne atsan yere düşmezdi :goz:
HayırLısı oLsun Fenerbahce'ye
Maldonada'nun nasl karşıLandığını hatırLayın ;)

Taraftarın haberi yoktu transferden çok ani geLişti.Ondan taraftar yoktu.

fenerlilerin umudu yok :) semih var diye göbek attilar, guiza var diye göbek attilar, ehhhhhhh olacagi budur kardesim

Rus hatunLar geLse daha çok iLgi görürdü,bune La. x)

Afferim,deyim yerinde ise ağzından bal damlıyor..Umarım öyle olur

Maldonada'nun nasl karşıLandığını hatırLayın ;)

Taraftarın haberi yoktu transferden çok ani geLişti.Ondan taraftar yoktu.

maldonado tabiki karşılanacak şilide yılın futbolcusu seçilmiş çok istikrarlı bir adamdı fenerde şimdiye kadar dikiş tutturamadı ama umutluyuz..josico'yu kim tanıyor?en fazla 1 sene daha oynar sonra kezman gibi fenerin kamburu olur yollamaya çalışırız 34 yaşındaki adamıda kmse almaz

Geri