Joseph Yobo, İstanbul'a geldi.

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0

1324397345-basl%C4%B1ks%C4%B1z-27.jpg

Fenerbahçe'nin yeniden anlaşmaya vardığı Nijeryalı Joseph Yobo, İstanbul'a geldi.

Sarı-lacivertli ekip, Milos Krasic transferinden sonra Yobo'da da mutlu sona ulaştı.

Bir süredir Everton kulübüyle olan görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, tecrübeli savunma oyuncusunun transferi konusunda anlaşma sağladı.

Nijeryalı savunma oyuncusu stada giderek kulüp binasında yöneticilerle bir araya gelecek.

Atatürk havaalanında kısa bir açıklama yapan Yobo, ; "Fenerbahçe'yi, İstanbul'u çok özledim, son 2 sezondur kulübü, ortamı biliyorum. Burada çok mutluyum, görüşmeler biraz uzun sürdü ama her zaman geleceğimi umuyordum. Birazdan kulübe gideceğiz ve son görüşmeleri yapacağız" dedi.

Kiralık oynamanın her zaman dezavantajları olduğunu belirten Yobo, "Kiralık olunca kendinizi yüzde yüz oraya ait hissedemiyorsunuz. Ailen ile plan yapamıyorsun. Şimdi farklı bir kontrat olacak. Çok daha mutlu, motive bir şekilde kariyerimi sürdüreceğim" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe taraftarlarıyla çok iyi anıları olduğunu da belirten tecrübeli futbolcu, "Taraftarlarla yine mutlu bir şekilde birlikteliğimize devam etmek istiyorum" diye konuştu.

kaynak:internethaber

Geri