Joovili Sorunsuz + Özel Tema

twonahan

New member
Reaction score
0
teşekkürler süper paylaşım bakalım bende çalışcak mı hiç çalıştıramadım bu scrpt host uyumsuz heralde :(

teşekürler bakalım çalışıyormu arakdaşlar açık felan varmı bakarsanız seviniriz

sql dosyaları mafiş adam gibi bişey koysanız zaten şaşarız

Merhaba

Ben bu scriptte sorun yasiyorum biri yardim edebilirse sevinirim,

Sorunum su: uyelerin profil sayfalari acilmiyor yani profilini goruntulemek istediginiz uyenin adina tikladiginizda sistem www.siteadi.com/uyeadi seklinde bir sayfa acmaya calisiyor ancak oyle bir sayfa yok, uye profilleri ancak www.siteadi.com/my_profile.php?username=(uyeadi) seklinde goruntulenebiliyor ama iste sitede uye profili gormek istediginizde sistem yukarida belirttigim gibi www.siteadi.com/uyeadi seklinde actigi icin profil goruntulenemiyor.

Yardimci olursaniz sevinirim.

Merhaba

Sorunum su: uyelerin profil sayfalari acilmiyor yani profilini goruntulemek istediginiz uyenin adina tikladiginizda sistem www.siteadi.com/uyeadi seklinde bir sayfa acmaya calisiyor ancak oyle bir sayfa yok, uye profilleri ancak www.siteadi.com/my_profile.php?username=(uyeadi) seklinde goruntulenebiliyor ama iste sitede uye profili gormek istediginizde sistem yukarida belirttigim gibi www.siteadi.com/uyeadi seklinde actigi icin profil goruntulenemiyor.

.htaccess dosyan eksiktir veya tam yapılmamıştır.

RewriteEngine on
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-F
RewriteRule ^([-_!*$@~:.a-zA-Z0-9]+)$ http://www.siteadi.com/my_profile\.php?username=$1

bunu düzenle kayıt et.

illa taş atılcak sorunsuz bişi verseniz die bende adam akıllı eksiksiz calıo arkadasım tşkler artı mj dede üyeyiz

Merhaba

arkadaşım kendi sorununun cevabını kendin veriyorsun bak ne kadar güzel.

hostingin bu özelliği desteklemiyor e sende o zaman ne yapacaksın ? çokm kolay..

aç tüm kullanıcıların profillerine www.siteadi.com/uyeadi şeklinde link veren dosyaları tek tek my_profile.php?username= şeklinde değiştir. tabi php bilgin varsa editleme yap. = sonra tıklanan uye adı gelecek. ben boyle edit yapmıstım teee ilk versionlarında.

kolay gelsin

Benim bildiğim rewrite olayından kaynaklanır o. Yani seo ile alakalı. oda .htaccess dosyası ile çözülebilir. Tabi win sunucuda ise çalışmayacaktır ayrı mesele ama adam çalıştıramadıysa üstüne gitmenin anlamı yok.. Eminim siz de bir zamanlar hatayı hep kendiniz de aramadınız, başkasında da bir şeyler buldunuz :)

Zaten tekrar cevap yazmamış.. Halletti heralde :p :D

Arkadaşlar sql dosyası istiyosunuz hoş güzelde zaten içinde install dosyası war ordan isntall ederken sql ayriyetten yüklemeniz gerekmezki hem bu joovili 2 =)

bence 3.1.3 en güzel sürümü

Ama tr dil dosyası yok kendiniz çevireceksiniz ben başladım bitirince burdada paylaşırım!

Geri