Jo da hızlı çıktı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Jo da hızlı çıktı

Takım arkadaşlarının Kayseri deplasmanından döndüğü saatlerde, Ortaköy Supper Club'da elinde sigara, eğlenirken yakalanan Jo, G.Saray camiasının tepkisini çekti Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı ancak Antalyaspor kupa maçında sakatlanan Jo, takım arkadaşları Kayseri deplasmanından dönerken İstanbul gecelerini keşfe çıktı. Geçtiğimiz cumartesi gecesi Ortaköy'deki Supper Club'a giden Brezilyalı futbolcu, gece kulübünde puro içtiği esnada Fox TV tarafından görüntülendi.

Antalyaspor maçında ayak bileğinden sakatlanan ve 5 hafta sahalardan uzak kalacak olan sambacı, takım arkadaşlarının 0-0 biten Kayserispor deplasmanından uçakla İstanbul'a döndüğü saatlerde gece kulübünde görülmesi sarıkırmızılı yönetimin tepkisini çekti. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Jo ile görüşeceği ve yönetimden çıkacak karara göre para cezası da verebileceği öğrenildi.

KAZIM SONUNU HAZIRLAMIŞTI

Fenerbahçe'li Colin Kazım da takımının Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maç oynadığı saatlerde Beyoğlu'nda 360 adlı mekanda eğlenirken görülmüş, ardından oyuncunun ifadesiyle bu haberi yalanlayan Fenerbahçe kulübü, fotoğraflar ortaya çıkınca geri adım atmış ve devre arasında milli oyuncuyla yollarını ayırmıştı

Kaynak

Vay Jo Vayy :) Kazım Gitti Jo GeLdi Hayırlı Olsun :)

Siz iki kafadar takılın böyle yandaş medyayla işbirlikçi başkanınızla bütün dertlerimiz sizi germiş.

136910959.jpg

La Benmi Çektim Alla Alla :) Bulabildiğimi SizlerLe Paylaştım :)

Beyler Kaynak var, tepkinizi konuyu açana neden gösteriyosunuz. Sanki Adam bi tarafından uydurdu. Haberin doğru olduğuna inanmıyorum dersiniz olur biter. ;)

ne varsa artık sakatLanan soLuğu barda pavyonda aLıyor..

Zaten Gelen ilk futbolcular hemen barlara dalıolar .. Aldığın para ..

Sakin oL Mert üsLubuna dikkat et!

yyıldıray bizim derdimiz seni çok germiş anlaşılan.

kendi takımınla ilgilensene sen

- Ceza şart.

..:.. GS nın cekecegı var bu sezon sonuna kadar ..:..

bir futbolcunun klübe gidip eğlenmesi niye bu kadar kötü. rahip hayatımı yaşasınlar istiyosunuz acaba? daha durun adam yeni geldi. daha adaptasyon süresi var bunun. bence uyarılmamalı bile ama ceza verilcekse illa sadece bi uyarı yeterli olur. çokda büyük bişey değil bu

hemcinsLerinin de buLunduğu grup yapmadıkLarı sürece sorun yok.. ;)

ayrıca Gs Jo'ya topLamda 4oo.ooo $ verecek,daha ne cezası kesicek bu paradan..

bir futbolcunun klübe gidip eğlenmesi niye bu kadar kötü. rahip hayatımı yaşasınlar istiyosunuz acaba? daha durun adam yeni geldi. daha adaptasyon süresi var bunun. bence uyarılmamalı bile ama ceza verilcekse illa sadece bi uyarı yeterli olur. çokda büyük bişey değil bu

bir futbolcu sağlığına dikkat etmek zorunda eğer eğlencenin dozunu biliyorsa kendini kaptırmadığı sürece evet normal karşılanabilir ancak;
takımın deplasmanda olduğu, takım arkadaşlarının forma uğruna ter döktüğü saatlerde sen eğlence mekanlarında fink atıyosan bu adaptasyon sürecini azaltmak yerine arttırır
bence oyuncu için bir tehlike söz konusu olmadığı sürece sakat ya da cezalı her oyuncu maçlara götürülmeli yoksa takım anlayışı zamanla zarar görüyor.açıkçası ben her şeyimi sahaya yansıtmak için çabaladığım zamanlarda bir takım arkadaşım külüplerde barlarda geziyosa pek iyi bi izlenim bırakmazdı bende ki bu da takımda ayrılıklara yol açar...

Beyler Kaynak var, tepkinizi konuyu açana neden gösteriyosunuz. Sanki Adam bi tarafından uydurdu. Haberin doğru olduğuna inanmıyorum dersiniz olur biter. ;)

Mami bazıları gerilmiş

Onlara ucu dokundumu zorlarına gider değilmi mantomusun montomusun nesin

Medyamız sağolsun o kadar titiz çalışıyor ki Hemen Colin olayını timsal gösterip Yöneticilere mesaj veriyor gönder diye.Amaçlarını bi anlayabilsek...

Geri