Jetskici Ulema...

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Jetskici Ulema...

Eskiden tarikatçıydı bunlar.

Parayı buldular.

"Tahrik"
atçı oldular.

*

Devamlı tahrik oluyorlar.

*

Bakın, jetskici olanı demiş ki:

"Öyle bebekler yapıyorlar ki...

Uzun bacaklı falan.

Saçları taranıyor.

Üstelik çıplak.

Tahrik edecek gibi."

*

Şeytan diyor, koy Barbie fotoğrafını manşete, gözüne de bant at...

Bak bi daha yapıyor mu şıllık!

*

(Şimdi anlıyor musunuz, o garibim kadınlar niye çarşafa giriyor? Normalde, işi sağlama almak için brandaya girmeleri lazım... Hatta bırak kadınları, ben kendi payıma, bunların önünde secdeye bile varmam, ki, n’olur n’olmaz...

Veya, alüminyum don.)

*

Şaka bir yana...

Aklını yitirdi Türkiye.

*

Çağdaş, aydınlık, Atatürkçü bilim insanlarını hoyratça içeri tıkarsan, cüppeli müppeli hocalara "sivil toplum örgütü" diyen "züppeli hoca"ları demokrat profesör zannedersen, dindarım ayaklarına yatan dolandırıcıları baş tacı edersen, iktidar nimetlerinden yolunu bulmak için gelene ağam gidene paşam dersen... Varacağın adres bellidir.

*

Bindik bir jetskiye...

Gidiyoruz kıyamete.

*

Dolayısıyla...

Yerim sizin demokrasinizi!

Hani jetskilere plajlara yaklaşma yasağı filan konuyor ya... Bunlara da insanlara yaklaşma yasağı konsun kardeşim.

YILMAZ ÖZDİL - HÜRRİYET - 8 TEMMUZ 2009 ÇARŞAMBA

KAYNAK: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12025968.asp?yazarid=249&gid=61

harbi yaklaştırmıcan bunları kadınlarımızın yanına

baksanıza standup hoca oyuncaktan bile tahrik oluyor

sübyancılıktan oyuncak fetişine geçiş

bunlar oyuncak konusunda bile pedofili hastası
bi şekilde kendilerini belli ediyorlar açık ediyorlar
ruh hastası herifler
aşısı filan yokmu bunun
hani diyorum ulemaya filanmı sorsak
müslüm gündüz tarikatını gördük savunanlarınıda gördük
hüseyin üzmezcileri gördük savunanlarınıda gördük
şimdide bu hocalarının peşinden gidiyor

(Şimdi anlıyor musunuz, o garibim kadınlar niye çarşafa giriyor? Normalde, işi sağlama almak için brandaya girmeleri lazım... Hatta bırak kadınları, ben kendi payıma, bunların önünde secdeye bile varmam, ki, n’olur n’olmaz...

Veya, alüminyum don.)

:D:D:D Yine muhteşemsin Özdil.

allah dostları hakkında nasıl konuşuyorsunuz böööyle ? bebekten çocuktan oyuncaktan heykelden tahrik oluyorlarsa vardır bir hikmeti...

böyle mübarek insanların yüzü suyu hürmetine kıyamet kopmuyor haberiniz varmı ?

allahın dostları jetskicidir yafff :D:D

adam iki laf etmiş herifi sapık ilan etmişsiniz...
siz dini devlet eli ile vermesseniz tarikatlar çoğalır...devlet olarak ele alıcaksın kuran kursunu devlet garantisinde açıcaksın okumayı devlet eliyle yapıcaksın...
ozaman böyle tarikatlar çoğalmaz..ama sen imam hatipleri kapa başı kapalı olanları okutma sonra neden böyle oluyor...

Çağdaş, aydınlık, Atatürkçü bilim insanlarını hoyratça içeri tıkarsan, cüppeli müppeli hocalara "sivil toplum örgütü" diyen "züppeli hoca"ları demokrat profesör zannedersen, dindarım ayaklarına yatan dolandırıcıları baş tacı edersen, iktidar nimetlerinden yolunu bulmak için gelene ağam gidene paşam dersen... Varacağın adres bellidir.

olayın özü zaten bu paragrafta

başkaca söze gerek yok

adamlar o kadar kolay tahrik oluyoki sokakta gezen kadının saçını görünce başlıyolar tahrik olmaya
ondan sonrada biz diyoruz ki bunlar namuslu insanlardır

bi dakka yaa

şimdi ben sokakta kadın saçı gördüğümde tahrik olmuyorum

ben namussuzmuyum?

bir yanda türbanlı çarşaflı kadın profili öbür tarafta sakallı cüppeli jetskici ulema profili

Ya bende bir sapıklık var Ya da dindar geçinenlerde....

Geri