Jean Charlos Chera (Geleceğin Maradona sı )

Reaction score
0
Jean Charlos Chera 1995 dogumlu brezilyalı bir çocuk ama bakın neler yapıyor :) ben ilk gördüğümde agzım açık kaldı resmen :eek:

http://www.jean-carlos-chera.com/ buraya tıklayın izleyin

hakkaten velet baya iyi top oynuyo :D:D

Evet topla oynuyo... resmen topa hükmediyo :D

Spor bolumune acılması gerekmezmiydi ? bildigimiz futbol degil mi bu ?

Video açılmadı galiba bende bi sorun var...

sOrUnLu' Alıntı:
Spor bolumune acılması gerekmezmiydi ? bildigimiz futbol degil mi bu ?
Allah iyiliğini versin sorunlu çok güzel cevaptı muhaa:Dbildiğimiz futbol değilmiydi bu?

cocuk döktürüyo yaaa:D
cidden geleceğin maradonalşığına aday bi cocuk ...

çocuk gerçekten süper oynuyo helal olsun....

bu çocuğu gülmeyin ama şimdiden galatasaray alsa iyi olmazmı iyi parayada satarız haaa..

demilles' Alıntı:
bu çocuğu gülmeyin ama şimdiden galatasaray alsa iyi olmazmı iyi parayada satarız haaa..

Gülmedim , Gülmekten Öldüm . Çok iyi bir teori . Zaten Gs nezaman adam alsa, ne zaman satarım mantığı ile giriyor işin içine .
Gs'yi bildik bileli adamların paraya ihtiyacı var . Yolda futbolcular imza karşılığı 5 Ytl alsa kulüp kurtulur . ( fikir benden uygulamak kulüpten )
:D

demilles' Alıntı:

Geç kaldık dostum Santos almış çocugu :D

çocuk iyi ho$ta bunun her telden böLümüne verilmesine bi anlam veremiyorum!

:eek:
uyKuCuPianisT' Alıntı:
çocuk iyi ho$ta bunun her telden böLümüne verilmesine bi anlam veremiyorum!
ahuahahaha.ne kıskanıon lem:)bu kadar yetenekli bi çocuğun videosunu her telden'e açtılar die kıskanma:D

ulan çocukta ne oynuo beaa.anasını satiim şaştım kaldım walla.normalde bakmıycaktım bile ama o kadar yetenekli ki velet videosunu benim hdd'e aldım(temp'ten)walla çok yetenekliymiş ama hee :eek:

burda geleceğin maradonası sitede pelesi diyo :D çocuk aşmış valla bea kutlamak lazım e brezilyalı kanında var bi kere

demilles' Alıntı:

Fenerbahçe Galatasaray Maçında : Galatasarayın 5. Golü 10 Numaraaaaa Cheraaa

JEAAAN CHAARLOOSS :D:D:D

Geri