jdownloader sorunu yardım??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bendede aynı sorun var modem markasıda aynı kaydete tıklıyorum ama sonra denediğimde tekrar bağlanma basarısız diyo.ayrıca yukardada tekrar bağlan ayarlarınız düzgün yapılmamış diyor

bendede aynı sorun var modem markasıda aynı kaydete tıklıyorum ama sonra denediğimde tekrar bağlanma basarısız diyo.ayrıca yukardada tekrar bağlan ayarlarınız düzgün yapılmamış diyor

doğru söylüyorsun dostum bendede aynen öyle oluyor arkadaşlar bizden farklı ne yapıpta bu programı çalıştırıyorlar bilmiyorum

teknısyen senden bırsey rıca edecegım.http://192.168.2.1 e tıklayıp ordan modemıne nasıl res atıosan bı res atarmısın programla alakasız.sadece bunu bı dene eger atamazsa sorun programda degıldır .we bı hal caresı bulunur.ok cewabını beklıyorum.

teknısyen senden bırsey rıca edecegım.http://192.168.2.1 e tıklayıp ordan modemıne nasıl res atıosan bı res atarmısın programla alakasız.sadece bunu bı dene eger atamazsa sorun programda degıldır .we bı hal caresı bulunur.ok cewabını beklıyorum.

Arkadaşım bunun öyle zoru yokki dediğin router ip den modem ara yüzüne giriyorum şifre ve kullanıcı adını yazıp modem ara yüzünden sol taraftan araçlar bölümüne tıklayıp gelen bencereden yeniden başlata tıkladığımda modem kapatılıp yeniden başlatılıyor bu kadar basit.Demin bir arkadaş mesaj yazmış onada cevap yazdım bendede aynısı oluyor modem markasıylamı ilgiliacaba bilmiyorum.

arkadasım benım bu sorun sorunun bu temelden kaynaklı olabılecegını dusunduuum ıcındır.sorun bundan kaynaklanmıyorsa elbet cozulur..sımdı senın modem markası aırtes 205 mıdır nedır ondan deılmı...ben 1. kattan 3 kata laptopumla kuzenın modemıne res attırıorum bu jsownloader ıle:D:D:D:D:D onun hberı bıle yok:Darada soruo tabı nıcın modem kapanıp acılıo dıe ben dıom ııdır:D:D:D nese modem markan bu dımı..yada tam olarak ne

arkadasım benım bu sorun sorunun bu temelden kaynaklı olabılecegını dusunduuum ıcındır.sorun bundan kaynaklanmıyorsa elbet cozulur..sımdı senın modem markası aırtes 205 mıdır nedır ondan deılmı...ben 1. kattan 3 kata laptopumla kuzenın modemıne res attırıorum bu jsownloader ıle:D:D:D:D:D onun hberı bıle yok:Darada soruo tabı nıcın modem kapanıp acılıo dıe ben dıom ııdır:D:D:D nese modem markan bu dımı..yada tam olarak ne

modem marka :AirTies RT-104

Arkadaşım ilgin için tekrar teşekkürler ama sonuç aynı şöyleki resimli anlatımı forumdan ve netten zaten biliyorum bu anlatım eski versiyonlar için zaten senini verdiğin pro son versiyon ara yüzleri farklı şimdi senin verdiğin proyu indirip tekrar bağlan ayarlarını yaptım ve en son tekrar bağlan testi yine başarısız oldu resimleri sırasıyla koyuyorum yorumunu bekliyorum.

programı raradan çıkarıp açtım güncelemelerden sonra gelen ara yüz budur:
11hxq9v.jpg

iknci olarak ayrlardan tekrar bağlan bölümüne gelip gerekli kutuları doldurup "tekrar bağlan betiği yarat butonuna basıyorum.
riyzrk.jpg

30visyw.jpg

2n7mq9w.jpg

2iiikav.jpg

2dbjpk6.jpg

görüldüğü gibi tekrar bağlan başarılı kaydedilsinmi diyor evet diyor ve sol taraftanda değişiklikleri kaydete tıklıyoruz
mm7edl.jpg

2vwwwph.jpg

son resimde görüldüğü gibi ip değiştir butonundan veya yukarıdan tekrar bağlan butonundan test ettiğimiz zama son resimdeki gibi başarısız bir durum ortaya çıkıyor anlamadım.

kardes benım senın bu gosterdıgın resımlerde bısı dıkkatımı cektı..senın router ayarın 192.168.1.1 ama burda sona dogru 1 resımde 192.168.2.1 olarak kaydetmıs gıbı gorunuyorsun.bunu 192.168.1.1 olarak deıstır ve kullanıcı adını admin sıfreyı ttnet yap ok

kardes benım senın bu gosterdıgın resımlerde bısı dıkkatımı cektı..senın router ayarın 192.168.1.1 ama burda sona dogru 1 resımde 192.168.2.1 olarak kaydetmıs gıbı gorunuyorsun.bunu 192.168.1.1 olarak deıstır ve kullanıcı adını admin sıfreyı ttnet yap ok

Kullanıcı adı ve şifre doğru fakat modem ip adresi 192.168.2.1'dir modemin ara yüzüne bununla giriyorum katalog bilgilerindede bu şekilde ip nosunda sorun yok

kardesım su jdownloaderı yuklerken klasık modda yukle ve yukarıda arkadasın werdıgı gıbı premıum tıkını kaldır max baglantıyıda 1 yap..yukarıdakılerı 1 e 1 yaparsan sorun kalmaz dıe dusunuyorum sen bunları bı dene:D olmazsa yıne bakarız.bu olayı cozmeden bırakmayalım demı:D ve tekrar baglanma ılkınde basarılı olunca ıp deıstır fılan deneme yapma ekle bı lınk ındrmeye calıs ve guncellestırmelrerı salla:D

kardesım su jdownloaderı yuklerken klasık modda yukle ve yukarıda arkadasın werdıgı gıbı premıum tıkını kaldır max baglantıyıda 1 yap..yukarıdakılerı 1 e 1 yaparsan sorun kalmaz dıe dusunuyorum sen bunları bı dene:D olmazsa yıne bakarız.bu olayı cozmeden bırakmayalım demı:D ve tekrar baglanma ılkınde basarılı olunca ıp deıstır fılan deneme yapma ekle bı lınk ındrmeye calıs ve guncellestırmelrerı salla:D

Arkadaşım ayarlar zaten aynen öyledir premium tikide kaldırılmıştır arayüz budur.

2yoyg01.jpg

jdownloader 0.4.464 olan surumu kullanıyorum senın bahsettıgın surumu bende yapamamıstım:D..jdownloader 0.4.464 olanını kullanırsan sorun bu kez kesın cozulur..sacmalama deme bu surumu kullan we karızma arkadasımızın werdıgı ayarları aynen yap..tmm bu kez olcak ama ınd surum 0.4.464 olsun..

jdownloader 0.4.464 olan surumu kullanıyorum senın bahsettıgın surumu bende yapamamıstım:D..jdownloader 0.4.464 olanını kullanırsan sorun bu kez kesın cozulur..sacmalama deme bu surumu kullan we karızma arkadasımızın werdıgı ayarları aynen yap..tmm bu kez olcak ama ınd surum 0.4.464 olsun..

Arkadaşım ilgin ve yardım etme heyecanından dolayı teşekkür ederim ama konunun 1. sayfasına bakarsan senin dediğin 0.4.464 sürümünüde defalarca indirip denedim ondada 96 güncelleştirme var şimdi yapılsınmı evet diyorum birtürlü güncelleştirmeler bitmiyor ayrı ayrı yerlerden bu sürümü birçok yerden indirip denedim güncelleme meselesini aşamadım güncellemede gerçekleşmiyor.
güncelleme olmayıncada program mçalışmıyor eğer bu sürümün güncelleme sorunu olmayan birlinkini biliyorsan veya sende varsa upload edersen memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar olayı kendim çözmeyi başardım konuyu kapatabilirsiniz.

hadi hayırlısı .. kolay gelsin kilitttttt!

oo illegal kilit vurduysa bize de kapatmak düşer :saskin

Konu kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri