bendede aynı sorun var modem markasıda aynı kaydete tıklıyorum ama sonra denediğimde tekrar bağlanma basarısız diyo.ayrıca yukardada tekrar bağlan ayarlarınız düzgün yapılmamış diyor
teknısyen senden bırsey rıca edecegım.http://192.168.2.1 e tıklayıp ordan modemıne nasıl res atıosan bı res atarmısın programla alakasız.sadece bunu bı dene eger atamazsa sorun programda degıldır .we bı hal caresı bulunur.ok cewabını beklıyorum.
arkadasım benım bu sorun sorunun bu temelden kaynaklı olabılecegını dusunduuum ıcındır.sorun bundan kaynaklanmıyorsa elbet cozulur..sımdı senın modem markası aırtes 205 mıdır nedır ondan deılmı...ben 1. kattan 3 kata laptopumla kuzenın modemıne res attırıorum bu jsownloader ıleonun hberı bıle yok
arada soruo tabı nıcın modem kapanıp acılıo dıe ben dıom ııdır
nese modem markan bu dımı..yada tam olarak ne
Bu yüzden herkes bunu kullanıyor...
http://www.hackhell.com/hut-program...noader-081rapidin-kokunu-kuruttumhhamprs.html
Arkadaşım ilgin için tekrar teşekkürler ama sonuç aynı şöyleki resimli anlatımı forumdan ve netten zaten biliyorum bu anlatım eski versiyonlar için zaten senini verdiğin pro son versiyon ara yüzleri farklı şimdi senin verdiğin proyu indirip tekrar bağlan ayarlarını yaptım ve en son tekrar bağlan testi yine başarısız oldu resimleri sırasıyla koyuyorum yorumunu bekliyorum.
programı raradan çıkarıp açtım güncelemelerden sonra gelen ara yüz budur:
![]()
iknci olarak ayrlardan tekrar bağlan bölümüne gelip gerekli kutuları doldurup "tekrar bağlan betiği yarat butonuna basıyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
görüldüğü gibi tekrar bağlan başarılı kaydedilsinmi diyor evet diyor ve sol taraftanda değişiklikleri kaydete tıklıyoruz
![]()
![]()
son resimde görüldüğü gibi ip değiştir butonundan veya yukarıdan tekrar bağlan butonundan test ettiğimiz zama son resimdeki gibi başarısız bir durum ortaya çıkıyor anlamadım.
kardes benım senın bu gosterdıgın resımlerde bısı dıkkatımı cektı..senın router ayarın 192.168.1.1 ama burda sona dogru 1 resımde 192.168.2.1 olarak kaydetmıs gıbı gorunuyorsun.bunu 192.168.1.1 olarak deıstır ve kullanıcı adını admin sıfreyı ttnet yap ok
kardesım su jdownloaderı yuklerken klasık modda yukle ve yukarıda arkadasın werdıgı gıbı premıum tıkını kaldır max baglantıyıda 1 yap..yukarıdakılerı 1 e 1 yaparsan sorun kalmaz dıe dusunuyorum sen bunları bı deneolmazsa yıne bakarız.bu olayı cozmeden bırakmayalım demı
ve tekrar baglanma ılkınde basarılı olunca ıp deıstır fılan deneme yapma ekle bı lınk ındrmeye calıs ve guncellestırmelrerı salla
![]()
jdownloader 0.4.464 olan surumu kullanıyorum senın bahsettıgın surumu bende yapamamıstım..jdownloader 0.4.464 olanını kullanırsan sorun bu kez kesın cozulur..sacmalama deme bu surumu kullan we karızma arkadasımızın werdıgı ayarları aynen yap..tmm bu kez olcak ama ınd surum 0.4.464 olsun..
![]()
Onu her program açılışında sorar.sen iptal'e basacaksın ve sorun kalmayacak.