jdownloader sorunu yardım??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar jdownloader programını kullanmak istiyorum 0.4.464 versiyonunu indirdim "96 güncelleştirme var şimdi yüklensinmi" diyor tamam diyorum defalarca aynı şey oluyor bir türlü günceleştirme olmuyor bu yüzden olsa gerek yeniden bağlan testleride hep başarısız oluyor bu durumu nasıl aşarım yardm lütfen .Herkese iyi forumlar.

benim de kullanıdıgım bi program çoğu zaman guncellemeri es geçiyorum bazen guncelle dediğim de oluyor.
yeniden bağlanma olayını ben bi kaç defa denedim ama olmadı modemle ilgili sanırım.zaten yeniden bağlanma olayı çok işime gelmiyor.

programı açtığımda "Güncelleme(ler) 96 var şimdi yüklensinmi" diyor bir türlü güncellemiyor sebep nedir bilmiyorum bilenler yardım ederse memnun oluruz not olarak şunu söyleyeyim java'nın enson sürümü yüklü

sende ki jdownloader ı sil tekrar indir bence.ben öyle yapmıştım

o zaman kusura bakma kardeş bilemiyeceğim ben de öyle yapmıştım çözülmüştü sorun.alternatif olara freerapid downloader ı tavsiye edebilirim.jdownlader dan iyi yanı kod içinde olmayan rapid linklerini de görüyor.
eklemek istediğim bi şey daha var şimdi sen guncelleme yap dedin ya .
o yeni indirdiklerini senin programın oldugu yere değil de başka bi yere indiriyor onu nereye indiriyorsa ordan jupdate exetable jar file isimine tıkla ve artık gelen karşına gelen guncellemelere felan da iptal de kullan ben oyle yapmıstım şimdi hatırladım.aynı sorunu ben de yaşamıstım

Resim olarak verecek olrsak sorun bu şekilde diğer çoğu versiyondada aynı sorunu aşamadım

2yoe5xs.jpg

o yeni indirdiklerini senin programın oldugu yere değil de başka bi yere indiriyor onu nereye indiriyorsa ordan jupdate exetable jar file isimine tıkla ve artık gelen karşına gelen guncellemelere felan da iptal de kullan ben oyle yapmıstım şimdi hatırladım.aynı sorunu ben de yaşamıstım

bunu bi denesene

Arkadaşilar yokmu bu proda güncelleme ve modeme reset atma işini halledebilecek bir arkadaş yardım bekliyorum

Malesef o güncellemeler modeme reset atmaz ..Sadece programı günceller daha yeni versiyonu filan
Nette araştır resimli anlatımları var modeminin markasına göre scriptler indireceksin sonra o scriptler ve modeminin kullanıcı adı ve şifresini gireceğin yapılandırma bölümleri var anlatmak çok uzun sürer araştır nette mevcut

Malesef o güncellemeler modeme reset atmaz ..Sadece programı günceller daha yeni versiyonu filan
Nette araştır resimli anlatımları var modeminin markasına göre scriptler indireceksin sonra o scriptler ve modeminin kullanıcı adı ve şifresini gireceğin yapılandırma bölümleri var anlatmak çok uzun sürer araştır nette mevcut

Teşekkür ederim arkadaşım ilgin içinde musadilek kardeşimiz son sürümlerinde linklerini vermiş onlarıda indirip denedim bir türlü yapamadım resimli anlatımları aynen uyguluyorum ama bir türlü olmuyor.Yinede ilgin için sağol

0.6.193 sürümü mevcut en son olarak

senin kulandığın sürüm birazcık eski
güncelleme sorununu
0.6.193 indirerek geçmiştim

1-)Öncelikle programı indir.JDownloader 0.4.936 ;

http://rapidshare.com/files/210730270/JDownloader_0.4.936.zip

2-)Modem ayarlarına geçelim;

başlat>çalıştır>cmd yaz tamam tıkla>gelen ekrana ipconfig /all yaz enterla.

bizim için önemli olan modem adresi alttaki resimdeki kırmızı bölge bizim modem adresini gösteriyor;

2dl7mer.png

resimde gördüğün gibi benim modem ip adresim ''192.168.2.1'' bu.senin ki farklı olabilir ben kendi modem ip adresime göre sana anlatacam.

şimdi interneti açıyoruz.adres boşluğuna modem ip adresimizi yazıyoruz (192.168.2.1) enterla.girişte şifre isterse modemimizin marka ve modelini kesinlikle bilmemiz lazım.eğer şifre istiyorsa;

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=modem+şifreleri&meta=&aq=0&oq=modem+ş bu adresten yardım alabilirsin.

neyse modem sayfasına girdiğimizi varsayarak;

2w2k21y.png

üstteki resimde gördüğün gibi ''yeniden başlat'' veya ''reset'' gibi kelimeleri modem sayfasının içerisinde arıyoruz.bulduğumuzda tıklıyoruz.

şimdi modemine başarılı bir şekilde reset atıp atamadığını buraya yaz.bu işlemi başarılı bir şekilde yaparsan gerisi çocuk oyuncağı...(devam edecez)

dalgamı geçiyorsun ciddimisin nasıl yardım edeceksin?

Bu arada bunu hiç yazılmamış varsayıyorum.forumda beni rahatsız edici cümlelerden kaçının.Lütfen...

1-)Öncelikle programı indir.JDownloader 0.4.936 ;

http://rapidshare.com/files/210730270/JDownloader_0.4.936.zip

2-)Modem ayarlarına geçelim;

başlat>çalıştır>cmd yaz tamam tıkla>gelen ekrana ipconfig /all yaz enterla.

bizim için önemli olan modem adresi alttaki resimdeki kırmızı bölge bizim modem adresini gösteriyor;

2dl7mer.png

resimde gördüğün gibi benim modem ip adresim ''192.168.2.1'' bu.senin ki farklı olabilir ben kendi modem ip adresime göre sana anlatacam.

şimdi interneti açıyoruz.adres boşluğuna modem ip adresimizi yazıyoruz (192.168.2.1) enterla.girişte şifre isterse modemimizin marka ve modelini kesinlikle bilmemiz lazım.eğer şifre istiyorsa;

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=modem+şifreleri&meta=&aq=0&oq=modem+ş bu adresten yardım alabilirsin.

neyse modem sayfasına girdiğimizi varsayarak;

2w2k21y.png

üstteki resimde gördüğün gibi ''yeniden başlat'' veya ''reset'' gibi kelimeleri modem sayfasının içerisinde arıyoruz.bulduğumuzda tıklıyoruz.

şimdi modemine başarılı bir şekilde reset atıp atamadığını buraya yaz.bu işlemi başarılı bir şekilde yaparsan gerisi çocuk oyuncağı...(devam edecez)

Bu arada bunu hiç yazılmamış varsayıyorum.forumda beni rahatsız edici cümlelerden kaçının.Lütfen...

Arkadaşım öncelikle yanlış anladın beni ama genede özür diliyorum hani mesajın yanında bir yardım ibaresi göremeyince.... neyse geçelim işimize bakalım.
Arkadaşım şans buya senin modemle benim modem aynı airties dolayısıyle router ip numaralrıda aynı yani 192.168.2.1 modemin arayüzüne girip reset atabiliyorum bunda bir sıkıntı yok zaten bendeki sıkıntı şu programı kuruyorum zaten genelde kurulumsuz portable oluyor jdownloader neyse gerekli kutucukları programın yeniden bağlan bölümünde dolduruyorum bu esnada program bana modemin arayüzüne girip reset attırıyor ve bir pencere yeniden bağlantı başarılı kaydedilsinmi bende evet tıklayıp kaydet deyip ayrıca değişiklikleri kaydet diyorum buraya kadar herşey normal.Bundan sonra programda son versiyonlarda ip değiştir eski versiyonlarda yeniden bağlan test butonlarına tıkladığımda birtürlü butestler başarılı olmuyordevamlı olarak başarısıs oluyorbunu çözemedim.programın arayüzündeki manuel yeniden bağlanj butonundada ünlem işareti yeniden bağlan ayarlarınız düzgün yapılmamış diyor oku uzatınca vallahi birşey anlamadım resimli anlatımları aynen uyguluyorum ama nafile.

Dostum sen benim yazdığım mesaja cevap yazacaksın ki ben de sana yardım edecem.bu forumda kaçtane dangalak ''Yeni Başlayanlar & Yardım'' bölümüne konu açıp daha sonra konuyla hiç ilgilenmedini biliyormusun? Neyse olan oldu geçmişe mazi derler...

Sen öncelikle benim verdiğim programı kullan.Aşşağıda resimli olarak anlatıyorum;

iek0lf.jpg

9a3hhe.jpg

3310gh2.jpg

280mrna.jpg

684f14.jpg

6h02gz.jpg

2mplgk3.jpg

Resimde gösterilenleri sırasıyla uygula.

Dostum sen benim yazdığım mesaja cevap yazacaksın ki ben de sana yardım edecem.bu forumda kaçtane dangalak ''Yeni Başlayanlar & Yardım'' bölümüne konu açıp daha sonra konuyla hiç ilgilenmedini biliyormusun? Neyse olan oldu geçmişe mazi derler...

Sen öncelikle benim verdiğim programı kullan.Aşşağıda resimli olarak anlatıyorum;

iek0lf.jpg

9a3hhe.jpg

3310gh2.jpg

280mrna.jpg

684f14.jpg

6h02gz.jpg

2mplgk3.jpg

Resimde gösterilenleri sırasıyla uygula.

Arkadaşım ilgin için tekrar teşekkürler ama sonuç aynı şöyleki resimli anlatımı forumdan ve netten zaten biliyorum bu anlatım eski versiyonlar için zaten senini verdiğin pro son versiyon ara yüzleri farklı şimdi senin verdiğin proyu indirip tekrar bağlan ayarlarını yaptım ve en son tekrar bağlan testi yine başarısız oldu resimleri sırasıyla koyuyorum yorumunu bekliyorum.

programı raradan çıkarıp açtım güncelemelerden sonra gelen ara yüz budur:
11hxq9v.jpg

iknci olarak ayrlardan tekrar bağlan bölümüne gelip gerekli kutuları doldurup "tekrar bağlan betiği yarat butonuna basıyorum.
riyzrk.jpg

30visyw.jpg

2n7mq9w.jpg

2iiikav.jpg

2dbjpk6.jpg

görüldüğü gibi tekrar bağlan başarılı kaydedilsinmi diyor evet diyor ve sol taraftanda değişiklikleri kaydete tıklıyoruz
mm7edl.jpg

2vwwwph.jpg

son resimde görüldüğü gibi ip değiştir butonundan veya yukarıdan tekrar bağlan butonundan test ettiğimiz zama son resimdeki gibi başarısız bir durum ortaya çıkıyor anlamadım.

arkadasım ılk kez yaptıgın tekrar baglan basarılı olunca test felan yapma lınk ekle ındır olucaktır mutlaka ben bıle yaptım bunu kasmaya gerek yok orda admın sıfre fılan dıo ya ıp fılan orayada yazacagın sey ı modem markana gore ınternetten arastır we oyle yaz ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri