JDownloader Portable FULL Updated 2011! Video Anlatımlı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blury

New member
Reaction score
0
JDownloader%200.9.jpg

Nette karşılaştığınız ve uzun süredir aradığınız programın, uzayıp giden linklerine bakıp kalıyor musunuz?

30 - 40 Partlık paylaşımları, şimdi kim indirecek bunları teker teker deyip görmezden mi geliyorsunuz?...

Çözüm sadece bir tık uzağınızda...

1254169201.jpg

JDownloader ile dünyanın önde gelen, hatta adını dahi duymadığınız tüm dosya paylaşım sunucuları da dahil olmak üzere dosya indirmenizi kolaylaştırır.
Sizlere çoklu, hızlı ve paralel indirme, captcha algılama, otomatik dosya çıkartma ve daha bir çok ek özellik sunar. Ayrıca JDownloader tamamen ücretsizdir.
Likleri sağ tıkla kopyalamanız (nereden olursa olsun; web sayfasından, mailinizden ya da herhangi bir metinden), dosyaları indirmeye başlamak için yeterlidir.
Geceden bırakacağınız 10'larca dosyanın sabah PC'nizde olduğunu görmek gerçekten keyif verici ve mükemmel bir tecrübe olacak...

Ayrıca sizler için dosya içeriğine adım adım kullanım videoları da ekledim. Yine de sorularınız olursa yine bu sayfadan yanıtlamaya hazırım :)

Kurulum gerektirmez, indireceğiniz dosyadan çıkarttığınız an tek tıkla kullanmaya başlayabilirsiniz...

Hepinize keyifli indirmeler...

1290734882_fileserve.jpg

http://www.fileserve.com/file/WvTD6zk

blur

Üstadım linkin altında yazıyor ya!

hotfile dan yapılan indirmelerde kutucugun içindeki kelimeleri yazma işlemi falan çıkıyor onun çıkmaması lazım diye biliyorum ama çıkıyor ne yapmamız bunun için.

JDownloader ücretli bir program değil ki full olsun ve de 2011 diye bir sürümü de yok!

normaldir onun için bir sey yapamazsın programdan kaynaklanmıyor genelde tum dosya paylasım siteleri benzer sifreler sorar. Ancak bunun engellemek icin de programa entegre programlar var piyasada :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri