Javascript Hatasimi bu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

>Y<

New member
Reaction score
0
Selam arkadaslar,

benim Bilgisayar´da galiba benim tahminime göre Javascript hatasi var. Mesela www.y-stylez.tk ya giremiyorum, tüm .tk adreslerine giremiyorum.. ve en kötüsü ise hemenpaylas.com dan dosya indiremiyorum :( Bu Hata Javascript´tenmi kaynaklaniyor yoksa baska bir sorunmu var? Lütfen bu hatayi bilen arkadaslar bana bi yardim etsinler..
simdiden tesekürler

sevgi ve saygilarimla
Y

internet explorer guvenlik ayarlarin yuksek seviyede olabilir internet ayarlarindan guvenlik ayarini dusurmeyi dene

explorer a sag tikla ozellikler de oradan guvenlik sekmesine tikla seviye belirleme butonu var ona tikla daha sonra oradaki seviyeyi orta duzeye cek

arkadaşlar bende java sun yükliyemiyorum bir el atsanız diyorum mynette oyun oynamak istiyorum bunu yüklemeniz lazım diyor ama bir el atarsanız su sorunu cözsem cok tşk ederimmm

redwans' Alıntı:
arkadaşlar bende java sun yükliyemiyorum bir el atsanız diyorum mynette oyun oynamak istiyorum bunu yüklemeniz lazım diyor ama bir el atarsanız su sorunu cözsem cok tşk ederimmm

winXP tanımlanmamış bazı sürümlerinde java eklentisi kurulamıyor,
ie yi güncelleyerek bu adresten indirmeyi deneyebilirsiniz; http://www.java.com/en/download/manual.jsp

bu kadar seri bir cevap için cok tşk ederim bende windows 98 kurulu burdan da denedim buraya kadar tamam sonra sayfa acılmıyor diyim

redwans' Alıntı:
bu kadar seri bir cevap için cok tşk ederim bende windows 98 kurulu burdan da denedim buraya kadar tamam sonra sayfa acılmıyor diyim

explorer üzerinden mi deniyorsun yoksa firefox mu acaba

Arkadaş sorunana tam çözüm şu: Firefox u kullan.
O arkdaşların dediği de olmuyorsa artık firefox u kullan bence.
Devamlı kullanmayabilirsin sadece o site için kullan derim.

explorer üzerinden deniyorum

freefox ta deniyorum acılacak gibi oluyor ama zaman aşımana uğradı diyor

Kısa bir araştırma yaptım sorunun kısa çözümü;

Internet Explorer

Araçlar
İnternet ayarları
Güvenlik Bölümüne girin
Bende "Custom Level" yazan bölüme girin
Aşağıya kaydırın ve "Scripting of Java applets" seçeneğini bulun
Aktifleştirin
Tamam a basın

Mozilla Firefox

Araçlar
Ayarlar
Web Ayarları
Javascript kutucugunu aktif edin
Tamam'a basın.

" Yaşadıgınız sorunun hata kodu numarısını verirseniz daha ayrıntılı bilgi verebilirim "

deniyorum ama sana böle varyaaa koskocaaaa bir tşk atıyorummmm hoppppppppp attıms tutttt

Saol atmıs kadar oldun =)

Olmazsa söylediğim gibi hata kodunu ver bir zahmet

değerli arkadasım şimdi expolarerde dediğini yapıyorum ama sunu göremedim custom nevel frefox tada araclara giriyorum ama ayarlar yok onu göremedim seni yoruyorum ama ilgin için tşk ediyorum

redwans' Alıntı:
değerli arkadasım şimdi expolarerde dediğini yapıyorum ama sunu göremedim custom nevel frefox tada araclara giriyorum ama ayarlar yok onu göremedim seni yoruyorum ama ilgin için tşk ediyorum

explorer'da bu göstermiş oldugum noktada sende ne bulunuyorsa ona tıklamalısın,
türkçe olarak tam açılımını yapamadım kusura bakma;

i95739_xx.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri