(JAVA) ".jar" uzantili programi acamiyorum!

onisama

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar, bilgisayarimda Java nin son surumu yuklu olmasina ragmen java ile yapilmis ve cok ihtiyacim olan bir programi bir turlu acamadim. programin boyutu cok kucuk ve Xp de calisiyor fakat benim pc de Vista yuklu ve acilmiyor. dosya ismi soyle "spanishvocab.jar" ve bu dosyaya tikladigimda Xp de sorunsuz calisiyor. Vista da ise Ms-Dos gibi bir pencere acilip hemen kapaniyor. Bir turlu cikamadim isin icinden. Yardimlarinizi bekliyorum!

henüz vista kullanmadım ama sorunun iki sebebi olabilir ya kullandığın proğram vista uyumlu değil veyada java yüklerken oluşan sorun yani senin anlayacağın java çok kıl bi yazılım yüklerken en ufak bi pürüz olduysa format atıp tekrar java yükleyene kadar aynı sorun devam ediyor 1-2 defa başıma geldi çünkü . yapacağın şey kullandığın proğram nedir bilmiyorum ama varsa vista uyumlusunu bulmak birde javayı yeniden uninstal edip kurmak

henüz vista kullanmadım ama sorunun iki sebebi olabilir ya kullandığın proğram vista uyumlu değil veyada java yüklerken oluşan sorun yani senin anlayacağın java çok kıl bi yazılım yüklerken en ufak bi pürüz olduysa format atıp tekrar java yükleyene kadar aynı sorun devam ediyor 1-2 defa başıma geldi çünkü . yapacağın şey kullandığın proğram nedir bilmiyorum ama varsa vista uyumlusunu bulmak birde javayı yeniden uninstal edip kurmak

bende java dan dolayi oldugunu dusunerek java yi tekrar kurdum ve diger uygulamalar ile calisiyor bir sorun yok ve program da Xp de duzgun calisiyor. Kulandigim program acik kaynak kodlu bir java programi "http://spanishvocab.sourceforge.net/" burada gorebilirsin.

programi yapan elemana mesaj attim ve cevabi su oldu "I am sorry, I have never run it under Vista and do not have a Vista machine to try to run it on." saka gibi yahu! neyse yardimin icin saol menejer66

Geri