Java ödevim var - Yardımmmm

rhino2

New member
Reaction score
0
Bu ders yılı maalesef hiç ilgimi çekmeyen JAVA dersi almak zorunda kaldım. Bitirme sınavı için yardıma ihtiyacım var. Maddi - manevi her türlü desteğe hazırım.

Konu şu:

İnsanlar, vampirler ve kurtadamlar var. İnsanlar kaçışıyorlar, diğerleri onları kovalıyor.

Bir insana tek saldırıldığında etrafındaki 8 birim içinde olan insanlar yardıma gelip güçlerini birleştirebiliyorlar.

Vampir ve kurt adam birbirine saldırmaktan hoşlanmıyor. Ancak doğrudan karşılaşırlarsa saldırıyorlar.

İnsanlar barışçıl. Ancak biri onlara saldırdığında grup haline gelip savaşıyorlar.

Kurtadamlar yada vampirler gruplaşmıyorlar.

Savaş için insanların güçleri sabit( 1 birim) , vampir ve kurtadamların gücü ise 0 ve 2 arasında random bir sayı.

Savaş sonrası insanlar ölürse güçleri kurtadam yada vampirlere geçiyor. İnsanlar kazanırsa kurtadamın yada vampirin gücü insanlara geçmiyor.

Savaş bir taraf ölene kadar devam ediyor.

http://rapidshare.com/files/195225266/ornek.zip
Bütün yapabildiğim bu kadar.

Tüm arkadaşların yardımlarını bekliyorum. En azından bana ücreti karşılığı bu işi yapabilecek birini de tavsiye edebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

[email protected]

daha açıklayıcı bir şekilde yazmalısın. bu yazdığın şekilde bir yılda bitiririz bunu piyasa sürer köşe oluruz :D

Geri