jason_

Siyah resimlerde usta olan ama bana hd resim paylaşmayan güzel yorumlarda bulunan ılımlı birisisin : )

adam cool beyler. yaklaşımı yorumları paylaşımları 10 numara örnek adamsın

Jasonnnn..Sipaaaaaaa :p..DegerLi SevgiLi Arkadasim benimm..Bana Kusmus yha :(..Ama biLmiyorki Ben kusersem kotu oLur,goremez beni bidaha :(..
iyidir cana can katan biri..birtanedir KendiLeri :smile:

Sitede en sevdıgım uyelerden biri olmasına rağmen doğru dürüst ne msn de ne sitede denk gelemedıgımız için fazla muhabbetımızın olmadıgı ama lakin muhabbetımız çok fazla olmasada gönlümüz de yerı olan üyelerden biri :)
O nu tanımıs olmaktan mutluyum ; )canayakın , neselı, Kemalıst,arkadas canlısı :)
Denk gelemesekte pek ,tanıyacagım kadar tanıdım diyebilecegım biri...iyidir arkladasım ; )

FarkLısın ve herşeyi içtenLikLe söyLeyebiLiyorsun.

Kısacası ayrı bir tarzın var.

Forumda beğendiğim kişiLerdensin.

Hackhell'de arkadaş listende 1000 kişi olacağına jason_(hakkı) gibi arkadaşın olsun Ne kimsenin gurubu için sağa sola sataşıyo ne de kimsenin yalakalığınıı yapıyor heran faal heran takipte sadece gerektiği yerlerde adam gibi yorum yapıp oyunlar bölümünde sağa sola post kasmayan biri dört dörtlük bir üyemiz

sen de fazla tanımadığım üyelerdensin..ama yaptığın siyah duvar kağıtları paylaşımların tek kelimeyle muhteşem..buradan bir kez daha teşekkür ediyorum sana..

Geri