Jardel'in son Hayali

MONTANO

New member
Reaction score
0
Jardel son hayalini açıkladı

Bir dönem yeşil sahalarda fırtına gibi esen G.Saray'ın eski yıldızı Mario Jardel, son hayalini şöyle açıkladı...
Galaasaray'ın Süper Kupa'yı kazandığı ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığı kadroda yer alan Brezilyalı yıldız futbolcu Mairo Jardel, hayalinin, tekrar sarı-kırmızılı formayı giymek olduğunu söyledi.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin, Galatasaray Adası'nda düzenlediği yemekli toplantının konukları arasında yer alan Mario Jardel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Önümde iyi seviyede futbol oynayacağım 2 yıl daha var. Benim hayalim, Galatasaray'da tekrar forma giyerek kariyerimi noktalamak'' dedi.

fenerbahce derbisinde Galatasaray'ın haklı bir galibiyet aldığını belirterek, ''Sivasspor maçını da aynı şekilde oynarlarsa kesinlikle şampiyon olacaklardır'' diyen Jardel, kendisinin de sarı-kırmızılı kulüpte güzel günler geçirerek, önemli goller attığını belirtti.

Jardel, son dönemde futbolun daha fazla fizik ve kondisyon üzerine oynanan bir oyun haline geldiğini dile getirirken, Galatasaray'da forma giyiyor olması halinde yine gollerini atacağına inandığını da sözlerine ekledi.

Bu arada, yemekte çok sayıda Galatasaraylının, Mario Jardel'le fotoğraf çektirmek istediği görüldü.

Abicim ben Super mario Jardeli ozledim boyle bi adam bize gelmedi gelmeyecek de

siz ne dersiniz sene basinda gelpi denesek bi kondisyon programina girse simdiden seneye belki oynasin
bi iki sene o bi fenomen cok istiyorum jardeli... yonetime yazariz yada itibarata gecerix
simdiden 3 ay fln kondisyon hazirlasa belki hazirlanir

hadi kardesler kim jardelin donmesini ister????

Sağlam futbolcuydu bılırım ...

Sadece Hayal olarak kalıcak yaşını küçültse olmazmı :)

cimboma baya katkısı olmuştu forvette çok şanslı biri bilirim

35 yaşında.. Hakan'dan 2 yaş küçük!!

FutboLun romantizmi işte,geLsin Lem.. :aşk

çok iyi hatırLıyorm geLdiği sezon 17 maçta 18 goL atmıştı sadece Ligde!
ikinci yarı zaten fiLmci karısı yüzünden oLan oLmuştu.. BeLki yarım bıraktığı işi bitirir..
Hem zaten geLdiğinde de koşmuyordu ki.. O'nun işi LebLebiciLik.. (=

gelsin gelsin her maç 1 tane atsa yeter valla bazen hızını alamıyor 2 -3 atıyor ama fazla gol göz çıkarmaz demi

Ben koyu Galatasaraylı olarak Jardelin Hakan Şükürden daha başarılı olacağına inanıyorum gelirse en az 15 gol atar

Geri