"Japonya ve Lazio beni istiyor"

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
zico.jpg

Fenerbahçe teknik direktörü Zico, geleceği konusunda henüz kararını veremediğini belirtirken, İtalya'nın Lazio kulübüyle birlikte Japonya Milli Takımı'nda da teklif aldığını açıkladı.

Zico, Brezilya'nın Glabo Esporte gazetesinde yer alan demecinde Fenerbahçe'ye gelecek sezon da kalmak için bir teklif sunduğunu, ancak henüz kendisine bir yanıt verilmediğini söyledi. Brezilyalı teknik adam, "İtalya'nın Lazio takımı beni istiyor. Ayrıca Japonya Milli Takımı'ndan da bir teklif daha aldım. Şimdilik bekliyorum. Fenerbahçe'nin tavrına göre kararımı vereceğim" dedi.

Fenerbahçe'nin yalanlamasına rağmen Chelsea'nin ünlü golcüsü Shevchenko ile ilgili iddialar İngiliz basınında bugün de yer aldı.

Mirror gazetesi, Sarı- Lacivertli kulübün Ukraynalı futbolcu için 7 milyon sterlini gözden çıkardığını ileri sürerken; Shevchenko'nun Chelsea'da haftada 130 bin sterlin kazandığını vurguladı.

Fenerbahçe Kulübü internet sitesinden Kayserisporlu Mehmet Topuz'la ilgili de bir açıklama yayınladı. Açıklamada bugünkü birçok gazetede Mehmet Topuz'u transfer etmek için çalışmalara başladıkları yolunda haberler yer aldığına dikkat çekilerek, "Bonservis bedelinin yüksekolması nedeniyle bu oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz yoktur"denildi.

Fenerbahçe yönetimi sözleşmesi biten futbolcularla görüşmelere de başladı. Semih'le büyük ölçüde anlaşan sarı - lacivertlilerin, bugün de kaleci Serdar'la görüştükleri belirtildi. Serdar'la yapılan ilk görüşmenin de olumlu geçtiği ifade edildi.
milliyet

Geri