Japonlar Çıldırmış Olmalı!

icemen

New member
Reaction score
0
Bu Japonlardan korkulur. Her şeyi maddi zeminde düşünen ve kurgulayan Japonlar, şiddetin dünya üzerinde para ettiğini görünce başka hiçbir ülkenin cesaret edemeyeceği şeyleri pazarlamaya başladılar.
İşte Japonların son icadı. Neon lamba veya florasan olarak bildiğimiz ışıklarla birbirlerine saldırarak güreşiyorlar. 'Neon ışık güreşi' adıyla icat edilen bu yeni spor dalı belki de dünyadaki en aptalca spor.

japanese_neon_fight.jpg

japanese_neon_fight1.jpg

İki şişman güreşçi ringe çıkıp birbirine uzun florasan lambalarıyla saldırıyor. Ta ki rakibi kanlar içinde yere yığılana dek...

japanese_neon_fight2.jpg

japanese_neon_fight3.jpg

japanese_neon_fight4.jpg

japanese_neon_fight5.jpg

japanese_neon_fight6.jpg

Adamlar teknolojide son derece zeki işler çıkarıyorlar ama insancıl şeylerde de bi o kadar aptallar

Sıyrık bunlar sıyrık

:D ilgi çekmeye çalışıyolar

:D töbeee.. dayı bu adamlar nere gidior anlamadım gitti.. teknoloji aldı başını gidior.. ama insanlık git gide çöküşe doğru ilerliyor.. buda insan canının 250 w fülorasan kadar etmediğini gösterior..

tamam da ne alaka neon lamba? mesela neden pırasa ile
vurmuyorlar birbirlerine? ya da uzaktan avokado da atabilirlerdi.
bu da bi fikir yani

alakası yok ama ben japonyaya gittim dostlar adamların teknoloji dışında beyinleri gelişmemiş

Allahım sana gelıyorummmmmmmmmmmmmmmmm.............

vgcw7.jpg

bence bu adamların amacı ;

bakın bunu biz icat ettik
veya biz icat ettik gerekirse .ötümüze sokarız hesabı ( gerçi onlar icat etmedi ya neyse )
veya bakın bizde teknoloji .ok gibi artık sıkıntıdan birbirmize florasanla vuruoz
veya bizdeki muhalefet bunları satın aldı ve Akp'ye muhaliflik yapıolar :durdurun

veya veya ...

Du bakiyim, vallaa mal :)
vurun bunları topuklarından :durdurun

onlarıda anlamak gerek bi yerde atalarından kalan pek bi sporları yok daha doğrusu var ama hepsi şiddet içerikli yok harekeri yok uçan tekme yok tekvando gibisinden bu adamlarda kendilerini bu şekilde avutuyolar herhalde dövüşleri b ile teknolojik :D

Geri