Japon Sitesi Açılıyor, Kaspersky,Nod32 Virüs bulmuyor.. Master Arkadaşlar Lütfen Bakn

Bolubeyi_

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Durduk yere japon sitesi açılıyor Windows 7 Ultimate kullanıyorum, nasıl bir virüstür anlamadım Nod 32 4.0.4 sürümünü indirdim kaspersky indirdim tarattım bulmuyor İşletim sistemimi bu siteden indirdim crackledim kullanıyorum ilk başlarda olmuyordu yani sonradan bulaştı ne yapacağım anlamıyorum..
birde telefonuma yada flash diskime attığım klasörler klasöradı.exe şeklinde oluyor telefonumda görüntülenmiyor bunlar..

win32 agent heralde normal kosullarda bulması lazım 2 sınınde belkıde daha gelısmıs bır vırusdur bıde avıra yı dene mutlaka bı program sıler ama antıvıruslerle helede nod la tararken taramadakı yerın 2 cısını secın tmm :)

win32 agent heralde normal kosullarda bulması lazım 2 sınınde belkıde daha gelısmıs bır vırusdur bıde avıra yı dene mutlaka bı program sıler ama antıvıruslerle helede nod la tararken taramadakı yerın 2 cısını secın tmm :)

kardeş herhalde özel tarama kısmını diyorsun zaten orayı seçiyorum da win32 agent falan değil bu virüsün bulunamasın diye virüsler kendilerine farklı farklı isimler vermiş görev yöneticisinden virüslerin adını google aratıyorum sonuç yok diyor çok gıcık bişey hayattan bezdim ya :angry:

combo fix guzeldır eet ama ben sevmem tıpım deıl :D

dostum sular kesilse evde combofixi çalıştırırım... çok format attım çooooook:)

combofixi sevmem diye birşey yok kardeş hiç bi program yapamadı yani gözlerimizle gördük :)
combofix explorer.exe ye bulaşmıştır virüs diye onu bile kapatarak tarama yapıyor
run32.dll gibi programlarıda sadece kullanıyor taramada sonra geri kapatıyor..

Geri