Janko’dan Yeşil Işık

admiral

New member
Reaction score
0
Twente’nin Avusturyalı golcüsü Fenerbahçe’nin kendisiyle ilgilendiğini doğruladı, “Amacım kışı Hollanda’da geçirmek ancak transferde yok sayılacak bir durum olmaz. Eğer iki tarafı da memnun eden bir teklif gelirse Türkiye’yi düşünürüm” diye konuştu.
Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Twente’nin forveti Marc Janko, sarı-lacivertlilere yeşil ışık yaktı. Sezon başında Mamadou Niang’ı göndermesinin ardından gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Teknik Direktör Aykut Kocaman, Sow ve Fabiano transferlerinde çıkan pürüzlerin ardından yöneldiği Janko’dan olumlu sinyaller aldı.
Avusturya basınına konuşan 28 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’nin ilgisini doğruladı. İlk hedefinin kışın Hollanda’da kalmak olduğunu belirten Janko; buna karşın sarı-lacivertlilere açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi, “Bu işte yok sayılacak bir durum yoktur. Eğer 2 tarafı da tatmin edecek bir teklif gelirse o zaman üzerinde düşünürüm. Ben Twente’ye kulübede oturmaya gelmedim” dedi.
Twente’de geçtiğimiz günlerde yaşanan teknik direktör değişiminin, Avusturyalı’nın kaderini çizeceği belirtildi. Son zamanlarda takımın genç forveti Luuk de Jong’a formasını kaptırmaya başlayan oyuncunun, takımın başına geçen Steve McLaren’in konuya yaklaşımına göre ayrılıp ayrılmama kararını vereceği belirtildi.
Janko, 2010’da Salzburg takımından yaklaşık 7 milyon euroluk bonservisle alınmış ve Hollanda ekibinin en pahalı transferi olmuştu. Bu arada yönetim Kocaman’ın listesindeki diğer adaylar; Bobo ile Nobre’yi transfer etmeyi düşünmüyor. Aykut Kocaman, transferde zorlukların devam etmesi halinde kadroya katabileceğini açıkladığı bu iki oyuncu için yönetimi henüz ikna edemedi.

Kaynak

Geri