Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimlerin arasindaki maybach in hikayesini anlatim benim de katkım olsun
Fulda [lastik markasi] cok yuksek hızlarda lastiklerin davranıslarını arastırmak icin bi araba tasarlatıyor. cok ozel bir tasarım oluyor bu,sadece ozel pistlerde 300km civari hızlarda kullanmak amacıyla tasarlandigi icin aerodinamigi ruzgara muhtesem uyum sagliyor, tabi ikinci dunya savasi patlak verince ortalik karman corman oluyor malum, bu araba da o sirada ortadan kayboluyor. aradan yıllar geciyor 3-4 yıl once Fulda eski ruyasını tekrar yasatmaya karar veriyor, almanya da tasarim ogrencileri arasinda bir yarısma duzenliyor. eski modele ve amaca bagli kalarak modern bir tasarim istiyor. ve bu resimdeki maybach cikiyor ortaya.
agirlik 3 kusur ton. [bos agirligi]
0-100 4 saniye. [beni en cok etkileyen yanı buydu 3kusur tonla 4 saniyede 100e cikmak]
fiyat ya 6milyon ya sekiz milyon dolardi [bunun tanıtımını izlemistim ama tam hatırlamıyorum ya 6 ya 8]