Jandarmaya Ateş Açıldı

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Esenyalı Jandarma Komando birliği'ne kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı, nöbetçi er yaralı
İstanbul Tuzla’da Jandarma Komando Taburu’nda nöbet tutan asker yaralandı.
Edinilen bilgilere göre Taburun yakınlarında bulunan Esenyalı mezarlığında bulunan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu nöbet tutan jandarma komando asker Hayati Doğan omuzundan yaralandı.
GATA’da tedavi altına alınan Hayati Doğan’ın hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi. Bölgede polis ve jandarma birimleri ortak olarak geniş çaplı güvenlik tedbirleri aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Serefsizler.K...pece arkadan vurmayi ve kaçmayi bilirler zaten erkek gibi karsina çikmazlar.P..ç kurulari.

haklisin walla sen merak etme ben ediyorum dewamli

Aslında bunları ölü ele geçiriyolar ya onun yerine canlı canlı getirip işkence edeceksin o..... çocuklarına :mad:

abicim bizim insanlarimiz kin tutmaz yakalasalar bile iskence yapamazlar.bizim insanimiz her zaman saf iyi niyetli.Aranizda hanginiz size yapilan kötü bir olayi ertesi gün hatirliyo

güçleri anca buna yetio zaten :mad: gelsinler meydana kapışaak !! Madem kendilerini bi pok sanıolarr!! Düzenli orduyla kapışsınlar bakalım :mad:

Bu Haberin Doğruluğu Ne Kadar Var Bilmiyorum. Yorumsuz.

Allah belalarını versin bunların.. Şerefsiz hainler :mad: Allam varya deliriyorum böyle hbrleri okudukça a.q p.çleri :mad: elim ayağım titrio yemin ederim bu hbrleri gördükçe :mad:

yawas abla ya ne oluyo neden bu kadar sinirleniyorsun ki.Elbet onlarda birgün hak ettiklerini alacaklardir.

Geri