kankaaaaa ayıp ediyosunnnnnn neyse h.g ben geldim daha ne olsun be benim gibi adamıda foruma getirdinyaJ@CK@L' Alıntı:Seni tanımıyorum ki nasıl tavsiye deyim =)
Ayrıca küçük harfle yazmalısın
hoşgeldin diyelim bakalım.Sonu nereye varacak
tamammmmmm yazdım bunu kankaaa kalbimi kırdın tabi bişey bilmiyorum die seni rezil edicem die tanımamazlıktan gel :'(J@CK@L' Alıntı:Kanka mı zuhahhahaKEsinlikle tanımıyorum haberiniz olsun
![]()
karışıklık yok ama tamam J@CK@L bak valla ismini söleim burda görürsünphrisme' Alıntı:ortada bir karışıkLık var ama neyse hoşgeLdin![]()
ewet yalan sölemez delikanlı çocuktur ama bazen böle yapıyo işte neyse h.b.firatay' Alıntı:Jackal Pek Yalan Söylemez Ama Hadi Hayırlısı. Bu Arada Hoş Geldin Aramıza...
CHASFLOW' Alıntı:karışıklık yok ama tamam J@CK@L bak valla ismini söleim burda görürsün![]()
firatay' Alıntı:Jackal Pek Yalan Söylemez Ama Hadi Hayırlısı. Bu Arada Hoş Geldin Aramıza...
ismimi burda sölemem kanka akşam msn gelicem + J@CK@L a yalan söylüyo diyeni banlarım vallaJ@CK@L' Alıntı:
İsmimi msndki 200 kişide biliyordur zaten.Belkide onlardan birisin. Madem seni tanıyorum kendi adını söyle
Hahahaha pek yalan soylemem mi? Lem ne zaman yalan söyledıgımı gördünüz![]()