JİTEM'i ben kurdum_____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
'JİTEM'i ben kurdum

'Genelkurmay Başkanlığı'nın, Diyarbakır 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne bünyesinde Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele (JİTEM) adlı birimin bulunmadığını bildirmesi JİTEM'i tekrar tartışmaya açtı.

resim100496_2.jpg

Ergenekon sanıklarından emekli Tuğgeneral Veli Küçük, tutuklanma istemiyle sevk edildiği mahkemede halk arasında JİTEM olarak bilinen birimi kendisinin kurduğunu ifade etmişti.

Diyarbakır 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen yazıda, TSK bünyesinde 'JİTEM' adında bir birimin olmadığının bildirilmesi üzerine bu kurumun 'var mı, yok mu' tartışması tekrar alevlendi. JİTEM adına düzenlenmiş kimlik ve maaş bordroları basına yansımış, emekli Orgeneral Necati Özgen de, katıldığı bir programda, "JİTEM denilen insanlar da subay. Subay, yemek yediği yere ihanet edebilir mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Ergenekon davasının en önemli sanıklarından emekli Tuğgeneral Veli Küçük de, JİTEM'in varlığını mahkeme ifadesinde kabul etmişti. Soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra 26 Ocak 2008 tarihinde hakim karşısına çıkan Küçük, JİTEM sorusuna, "Ben Jandarma İstihbarat Gruplar Komutanlığı'nı kurdum. Bu birim halk arasında JİTEM olarak bilinir. Kanunda yeri olan bir birimdir, bu birimin çalışmaları yapılmıştır." karşılığını vermişti. Küçük'ün bu ifadeleri mahkeme tutanağına da geçmişti.

KAYNAK

"Ben Jandarma İstihbarat Gruplar Komutanlığı'nı kurdum. Bu birim halk arasında JİTEM olarak bilinir. Kanunda yeri olan bir birimdir, bu birimin çalışmaları yapılmıştır."

ANLAYIŞ KITLIĞINIZ MI VAR YOKSA GERÇEKTEN SİZİN TÜRK ASKERİNE KARŞI GERÇEKTEN ALERJİNİZ FALAN MI VAR....
Arkadaşım yasal bir istihbarata grubu kurulmuş ve adam bunu kurduk diyor...halk JİTEM demiş ZİTEM demiş...bunu niye istismar ediyorsunuz...

Necati özgen'in de anlatmak istediği buydu zaten...

ANLAYIŞ KITLIĞINIZ MI VAR YOKSA GERÇEKTEN SİZİN TÜRK ASKERİNE KARŞI GERÇEKTEN ALERJİNİZ FALAN MI VAR....
Arkadaşım yasal bir istihbarata grubu kurulmuş ve adam bunu kurduk diyor...halk JİTEM demiş ZİTEM demiş...bunu niye istismar ediyorsunuz...

Necati özgen'in de anlatmak istediği buydu zaten...

senin anlamada kıtlığınmı var LOOPUSED e karşı alerjinmi var? önce sen eleştiri sınırını bil daha sonra güncele yorum yap.. burda serbest kürsü ayarı benden bir yorum geldimiki , konu sanki benim cümle ve yorumumdan oluşmuş gibi üslupsuzluğa gidiyor ardından suçlama yapıyorsun..? anlayış kıtlığı falan yok, ben kurdum diyen biri var ve onun nasıl anlatıldığı değil, maaş bordrolarına kadar JİTEM diye verilmiş maaşlı elemanları var belgeleriyle.. benimde HANEFİ AVCI gibi adamların istihbaratçıların ayrıca yazdığı yazılar var önümde. önce yazılanı anla sonra yorumla , o yorumuda seviyenle yap..

'Belgenin gerçek olmadığını varsayarak' araştırma yapın.
aAaAa belge gerçek çıktı hiç yorum yapmayalım..
JİTEM var mı yok mu muhabbeti eski moda..asıl
soru JİTEMi kuranlar ve yönetenler ve savunanlar
ne zaman yargılanacak?

'Belgenin gerçek olmadığını varsayarak' araştırma yapın.
aAaAa belge gerçek çıktı hiç yorum yapmayalım..
JİTEM var mı yok mu muhabbeti eski moda..asıl
soru JİTEMi kuranlar ve yönetenler ve savunanlar
ne zaman yargılanacak?

sabırsızlanma usta :thumbup:

devletin askerinden, istihbaratından, ordusundan suç işleyenler, pkklılar, ihanette bulunanlar korkar.sizler neden korkuyorsunuz?kendinizi hangi guruba dahil görüyorsunuz?bu guruba bir de fetoşçuları ekleyelim unutmadan.

devletin askerinden, istihbaratından, ordusundan suç işleyenler, pkklılar, ihanette bulunanlar korkar.sizler neden korkuyorsunuz?kendinizi hangi guruba dahil görüyorsunuz?bu guruba bir de fetoşçuları ekleyelim unutmadan.

haklsıın devletin yargısından , mahkemesinden , basınından, milletin seçtiğinden, pisliklerin ortaya çıkmasından da suçlular darbeciler, cuntacılar korkar.. bazıları niye korkuyorki? bırakın herşey çıksın ortaya .. biz sabrediyoruz bekliyoruz, siz neden telaş yapıyorsunuzki?

siz kendinizi darbeci-cuntacı-çetecilerin içine mi koyuyorsunuz? yoksa. ben fetoş demiyecem de sonuna başka bir _oş lu kelimede ben baksam türk dil kurumu sözlüğünden , uydurabilirmiyim diye düşünüyorum....

ben mahkemeye karşı degilim ki.tabiki herkes yargılansın.keşke tayyp de yargılanıp ihale yolsuzluklarından aklansa.Gül de yargılanıp Erbakanla ortak oldugu, milletin tirilyonlarını yedikleri davadan aklansa.pkklılar da salıverilmeyip yargılansa.ama sonuç FETOŞ ÖRGÜTÜ gerçeğini değiştirmez.

Haksizliga karsi sükut etmek, Hakka karsi bir hürmetsizliktir.
(Said Nursi-Şualar)

bozuk plak gibi hep aynı çalıyor... fetullah fobi vakası :hadiordan

Yaşasın saidiciler,yaşasın fetoşidiciler,ne güzel memletimin kuyusunu kazıyorsunuz.Kazın bakalım,insan kendi kazdığı kuyuya düşermiş!

Haksizliga karsi sükut etmek, Hakka karsi bir hürmetsizliktir.
(Said Nursi-Şualar)

bozuk plak gibi hep aynı çalıyor... fetullah fobi vakası :hadiordan

kardeş bunlar hep aynı, ben tersinide çevirsem aynı nakarat.. asıl hedef tayyipte değil inanıyorum. bunların asıl derdi F. Gülen.. bu belli oldu. fakat o ne hükümet nede yargılanmış ,ve ceza almış değil.. teröristin ölüm ilanına cumhuriyet gibi yerli pravdada ilan veren zihniyet, elbette gülene kin besler.. mazur görmek lazım.. adam eğitimle zihniyetle kıtalar dolaşıyor bunlar buralarda darbe derdine düşmüş.. başka türlü seçimle getiren olmayacak çünkü bu chp ve solcuları.:))

kardeş bunlar hep aynı, ben tersinide çevirsem aynı nakarat.. asıl hedef tayyipte değil inanıyorum. bunların asıl derdi F. Gülen.. bu belli oldu. fakat o ne hükümet nede yargılanmış ,ve ceza almış değil.. teröristin ölüm ilanına cumhuriyet gibi yerli pravdada ilan veren zihniyet, elbette gülene kin besler.. mazur görmek lazım.. adam eğitimle zihniyetle kıtalar dolaşıyor bunlar buralarda darbe derdine düşmüş.. başka türlü seçimle getiren olmayacak çünkü bu chp ve solcuları.:))

Hayra vesile olan, hayri yapan gibidir.
(Hadis-i Serif)

Geri