'JübiLemi Beşiktaş'ta Yapmak İsterim'

ßLu£

Banned
Reaction score
0
SANTRFOR İÇİN TECRÜBE ŞART

Guti’nin adı, Q7’nin tadı, taraftarın iştahı... Bu sezon başka güzel Beşiktaş... Yeni transferler bu ‘güzelliklerin’ baş mimarı olarak görünse de
futbol sonuç oyunu. Ve son maçlarda Kartal’ın ‘skordan sorumlu devlet bakanı’ Bobo...

bobo.jpg

Antalyaspor’u 2 golle yıkan Brezilyalı, iddialı açıklamalar yaptı. Türkiye’de dönem dönem büyük eleştiriler aldığını belirten Bobo,
“Beşiktaş’a geldiğimde 21 yaşındaydım...Çok genç ve tecrübesizdim. Tam bir santrfor olmak için tecrübe şart. İyi bir santrfor 25 yaşından
sonra oluyor. Dünyada bunun çok örnekleri var. Nistelrooy, Makaay gibi oyuncular hep 25’ten sonra parladı, büyük transferler yaptı.
Ben de 25 yaşındayım. Artık usta oldum. O yıldızlarla aynı yolda yürüyorum” diye konuştu.

‘KRALLIĞI İSTİYORUM’
Sambacı, 25’inden sonra transfer yapan yıldızlardan söz edince, akla ister istemez ‘transfer’ geliyor! Ancak Bobo, tek bir sözle Beşiktaş sevgisini ortaya koyuyor:
'Yönetim istesin, ömür boyu sözleşme imzalayayım. Beşiktaş’ta mutluyum. O futbolcular gibi parlama yapmak, başka takıma gitmeyi gerektirmiyor. Beşiktaş’ta jübilemi yapmak beni çok mutlu eder.'

ÖNCE ŞAMPİYONLUK
Gol krallığı konusuna da değinen Bobo; Milan Baros, Mamadou Niang, Teofilo, Emenike gibi rakiplerine şu sözlerle meydan okuyor: Benim için her zaman takımımın başarısı ilk sırada gelir. O yüzden şampiyonluğu en büyük hedef olarak söyleyebilirim. Ancak gol krallığı yarışında da sonuna kadar iddialıyım. Çok iyi bir takımımız var ve krallığı istiyorum.

HtSpor / Kartal Yiğit

Boboyu keşfedıp üLkemize getiren zagodur.. Onada büyük bir şükran borcumuz var..Boboya geLince ne desek faydasız ne desek eksik kaLır.. Yemin ederim boboyu Q7den Gutiden daha çok seviyorum..Adam savaşıyor mütevazi ve aLdıgı paranın hakkını sonuna dek verıyor..

Çok ßaßasın ßoßo Çok.. ;)

Şahsen bende Bobo'nun bizde futbolu bırakmasını isterim.. Zaman zaman performans düşüklüğü yaşasada o artık bizden biri ;) Çok seviyoruz deli gibi :)

senin yerin ayrı be Bobo..

Galatasrayli Biri Olarak Boyle 1 Forvet Oyuncusu Isterdim ..

Baros un Yanina :)

Geri