Izmir Ve Internet

redhouse1

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar İzmir'de ikamet edipte şu aralar interneti yavaş olan var mı?

Ben Buca'da oturuyorum ve şu anda indir me hızım 6 ila 15 kb arasında...2 gündür böyle...

Mcafee var birde antispyware virüs bakımından sağlam...

son çarem telekomu aramak ama ilk önce aynı şikayetleri yaşanyan biri var mı öğrenmek istedim..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

walla ben bandırmadanım ama benımde hızım senden farksız ızmır le alakası yok bence

benimde hızım çok düşük buqün 2 kez reset attım hem pc ' ye hemde modeme düzelmedi telekomda bi sorun var heralde .

Arkadaşlar bu gün öğleden sonra tüm Türkiye'de internet çok yavaş.. Endişelenecek bir şey yok...

şu aralar sanki kendine geldi arkadaşlar akşam üstü tam hızına geri gelir kanımca

Valla öğlende ve sabah benimde çok yavaştı............

İzmir ile alakası yok. Ben istanbuldayım ama benimkide pek hızlı değil. Ama idare ediyoz :D

Şu an düzelmiş bulanmakta, 80 -100 arasında gidiyor buna şükür ne yapalım. Allah beterinden Korusun

vall arkadaşlar bu gün bütün gün benim internetim de çok yavaş bir şey indiremedim..

İzmir'de bu sorun yaklaşık 15 gündür var.Sadece yavaş değil,süreklü kopuyor.3 gecedir Bornova'da kopup duruyor.

Yani paramızın karşılığında tam bir işkence hizmeti alıyoruz.
Benim paramı elin arabına yedirenede,yiyenede HARAM olsun...

Bizleri insan yerine koymayanlara yazıklar olsun.
Allah telekomun müstehak olduğu her şeyi versin..

su an icin izmirin belirli bölgelerinde ve cevrelerinde, Aydın - Nazilli bölgelerinde vede cevresinde alt yapi calismalari yüzünden 1 hafta boyunca netlerde sorun yasanacakmis bilginize.

Ankaraya Telefon açtık durum böle diye adamların haberleri bile yok internetin yavaşladığından ne kadar iş bilmez varsa oturtturmuşlar ..

izmir de hep böyle bu adamlar ne iş yapıyosa interneti 2 kat hızlandırcaz diyolar 4kat yavaşlıyo.cs de milletin ping 20 bnm ping 120.

turkıye genelinde yurt dısı cıkıslarıyla ılgılı calısma var..
Bu yuzden yavaslama sorunu yasanıyor...

Telekom 1024 leri hakkıyla vere bilecek mi çalışmadan sonra :)

sorun varsa provider'in musteri servis numarasini arayin

Ben de bu konuyu soracaktım. Bugün telekomu aradım. Türkiye genelinde altyapı çalışması varmış, kablolar yenilendiği için aktarım hızı düşüyormuş ve bu işlemler 10 gün falan sürecekmiş. Hadi hayırlısı.

kabloları kontrol edin apartmandaki satralde de sorun olabiliyor... kabloda ekeme varsa veri kaybı sözkonusu olabilir...

Geri