Izleyin, İciniz Titresin.. Kurtulus Savasindaki Kadinlarimiz

SĦARK

Lord Of The Game
Reaction score
0
Çok Düşündüm Bunun Yeri Burası Olduguna Karar Verdim Lütfen İzleyin

TIKLA

TÜylerİm Dİken Dİken Oldu.bu GÜnlerİmİzİ Onlara BorÇluyuz Allah Onlardan Razi Olsun Mekanlari Cennet Olsun.vurlma Aninda Bİttİm Ya Cok KÖtÜ.senden De Allah Razi Olsun Sh@rk Elİne Saglik

tüylerim diken diken oldu. eline sağlık
bu vatanı bizlere emanet edenlerin toprakları bol olsun

ibretlik bir belkesel her ortamda her zaman kadınlar en büyük eziyeti çekmişlerdir. Kurtuluş savaşı esnasında da bu böyleydi. İneboluya boşalan cephaneleri yaşlılar ve kadınlar taşıyorlardı, cephelerde sakalığı, yemek teminini ve malzeme ulaşımını yine kadınlar ve yaşlılar sağlıyordu. Yani kısacası lojistik desetek kadınlar ve yaşlılar tarafından sağlanıyordu. düşünsenize lojistik desteksiz bir ordu olabilirmi. Hani bir laf vardır ''bir erkeki erkek yapan karısıdır'' diye çok doğru bir sözdür. Burda da türk ordusunu ordu yapan kadınlardı haklarını yemek lazım.

Peki şimdi biz ne yapıyoruz ??

Kadınların bedensel zayıflıkları yüzünden her türlü şideti uyguluyoruz. Töreler ugruna hiç acımadan katlediyoruz. Bir mal gibi alıp satıyoruz.

Yazık Yazık
Sanki kadınlar olmasa erkekler olacakmış gibi erkekler hep kendilerini üstün görüyorular.

evet bende bir erkeğim ama kadını İNSAN olarak kabul ediyorum. Ben neysem kadında aynıdır. Hatta kadın benden üsütündür çünkü; O KADIN BENİ DOĞURMUŞTUR. BÜYÜTMÜŞ VE BU HALE GETİRMİŞTİR.

Kİmse GÖrmÜyor Kendİ Yaptihini TÜrkİyeye Uyduruyolar Yok Soykirim YapmiŞizda Kendİlerİ NeyapmiŞlar GÖrsÜnler TÜrkİyede Tutturdu Avrupa Bİrlİhİ Dİye Dİye Bunlari Avrupa Bİrlİhİndekİ Üyeler Yapti

DOSTYUZ' Alıntı:
ibretlik bir belkesel her ortamda her zaman kadınlar en büyük eziyeti çekmişlerdir. Kurtuluş savaşı esnasında da bu böyleydi. İneboluya boşalan cephaneleri yaşlılar ve kadınlar taşıyorlardı, cephelerde sakalığı, yemek teminini ve malzeme ulaşımını yine kadınlar ve yaşlılar sağlıyordu. Yani kısacası lojistik desetek kadınlar ve yaşlılar tarafından sağlanıyordu. düşünsenize lojistik desteksiz bir ordu olabilirmi. Hani bir laf vardır ''bir erkeki erkek yapan karısıdır'' diye çok doğru bir sözdür. Burda da türk ordusunu ordu yapan kadınlardı haklarını yemek lazım.

Peki şimdi biz ne yapıyoruz ??

Kadınların bedensel zayıflıkları yüzünden her türlü şideti uyguluyoruz. Töreler ugruna hiç acımadan katlediyoruz. Bir mal gibi alıp satıyoruz.

Yazık Yazık
Sanki kadınlar olmasa erkekler olacakmış gibi erkekler hep kendilerini üstün görüyorular.

evet bende bir erkeğim ama kadını İNSAN olarak kabul ediyorum. Ben neysem kadında aynıdır. Hatta kadın benden üsütündür çünkü; O KADIN BENİ DOĞURMUŞTUR. BÜYÜTMÜŞ VE BU HALE GETİRMİŞTİR.

Ağzına Sağlık Çok Doğru Dediklerin Kadın Erkek Ayrımı Olması Bence Çok Saçma Kadınlar Da İnsan Sonuçta Ne Kadar Kabul Etmesede Bazı Gerizekalılar Bu Bir Gerçektir Ve Değişmeyecekte...

yaa Arkadaslar ne desek bos yaaa
yaa o herbiri belki de 65-70 yasinda olan kadincagizlari gordum de sizin de gordugunuz gibi herbiri 25 kilo olan mermileri tasiyorlar
hatta bir kadinin sirtinda 3 tane mermi gordum bu da demek 75 kilo
yaa bu nasil bir sevktir bu nasil bi vatan sevgisidir cok acayip goruntuler yaaa
Hangi millette var boyle bi tane daha
Allah Milletimize Zeval Vermesin

Abi güzel paylaşım saol şimdiki gençliğe ibretlik, bir söz vardıya aklıma o geldi
Ne Diye Oyunda Oynaştasın
Fatih'in İstanbulu Feth Ettiği Yaştasın

biz Türk kadını bilirizki, vatana düşman çizmesi girdimi, gönderden bayrağımız indimi ne namus, ne şeref, ne onur kalır. o bayrağı gönderden indirmemek için, vata toprağına düşman girdirmemek için, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı bile tehlikeye atabiliriz. çünkü biliriz ki vatana düşman girdimi çocuklarımızın geleceği de yoktur.

belki adımız bilinmeyecek, mezarımız yok olup gidecek ama vatan varolacak. her şeye rağmen vatan sağolsun diyen bir neslin evladı olmaktan gurur duyuyorum.

allah o annelerimizin, ninelerimizin yattıkları yerleri nurlandırsın, mekanlarını cennet etsin.

hep teşekkür etmeyi unutuyorum. paylaştığın için sağol kardeş. emeğine sağlık.

işte biz böyle bir neslin evlatlarıyız hepsinin mekanı cennet olsun....

tüylerim diken diken oldu yaw
toprakları bol mekanları cennet olsun işallah

eline saglık abi bu vatan boyle kazanıldı biz bugun evimizde hackhell e girebiliorsak biz onlara borcluyuz Mekanları Cennet Olsun

Geri