izlesene.com

kurtceza

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar Bana İzlesene.com gibi bir portal lazım online video izlene bilecek youtube.com portalını kurdum ama olmadı yardımcı olabilecek kimse varmı acaba

:ter:

bu link kırık yenileyebilirmisiniz ?

Teşekkür edelim etmesinede ama paket baştan sona bozuk dostum saglamini koyarsan seviniriz.

Kontrol etmemiştim kusura bakma dostum. Deneyip sağlamını bulur bulmaz link vercem :ter:

izlesene.com unkini bulamazmıyız??

Youtube , Clipshare , AlstraSoft Bu Üç firmanında scriptleri neredeyse tıpkısının aynısı ve piyasada gezenler bunlar aralarındaki farklar sadece dizayn farkları işlevlerde her yeni sürümde bir menü ekleyerek öne geçiyolar sadece :)
Bu scriptlere sahip olmak muhim değil ama bu scriptleri kullanabilmek için bulundurmanız gerekenler gerçekden dosyayı bulmakdan kat kat daha zor...

yaa bu scriptleri kurdum hepsını denedım calıstırdımda bunlarda videoları kendı hostunda bulundurman gereklı buda site sahibine 1 dedicated sunucuya patlar herhalde :) arkadaslar youtube embed kodlarını ekleyıp video yayınlayabılecegımız bır script yokmu kımsede ortalık video siteleriyle doldu ama piyasada youtube ve clipshare den baska bırsey yok yardımcı olursanız memnun olurum arkadaslar..Saygılarımla

Geri