Iyiki Dogdun Hackhell !

alex7532

New member
Reaction score
0
Simdi dıkkatımi cektı demek 1.20 cm boyundakı hackhellın yarın dogum gunu :) :)
İlk kutlayanlardan bırı olmak ıstedım.Dogum gunun kutlu olsun hackell..Umarım nıce senelere yıne bu cızgıde devam edersın hackhell :sigara: Emegı gecen herkese tsk ederım..adminler bır yasındakı cocugunuzla nıce yıllara dılıyorum :D
ufaklık (hackhell) saysesınde cok sey ogrendım..paylasım ıcın tekrar tskler :hhman:

istersen vakti gelince kutlansın hhman in doğumgünü..henüz 1 gün war deil mi?sen 28 mart ta doğumgünü olan arkadaşına 27 mart ta hediye werir misin ya da kutlar mısın?onun gibi bişey:);)

olurmu ya bak saat 23..05 :) 17 hazırana bır saat kaldı bırde oyle dusun :) kutlamıs olduk ıste :)

Doğum Günün Kutlu Olsun Hackhell Nice Beraber Senelere :goz: :cool:

hep Boyle Basliklari Biz Acacak Degiliz Ya

Aramiza Yeni Katilan Bi Arkadasin Bu Basligi Acmasi Hos Olmus Yorum Yazmak Istedim, Sonucta Hakli Surda 15 Dk Kaldi..

Hackhell 1 Yasini Doldururken Ben 7-8 Aydir Burdayim, Ve Burda Oldugum Surece De Cok Sey Beni Mutlu Etti, Bundan Sonrada Edecegine Inandigim Icin Herzaman Burda Olmaya Calisacagim

Insallah Yillarca Forumumuzla Beraber Daha Da Buyuruz

IMZALAR GOZUKMUYOR AMA

HIC DEGISMEYEN IMZAMI YAZAYIM

HEP BERABER 3 KERE HACKHELL HACKHELL HACKHELL!!!

Nce yıllarda daha beraber olabilmek dileğiyle...

HackHeLL Ailesinin acısıyla tatlısıyla bir yılı geride kaldı.. Daha nice güzel ve hayırlı yıllara...

tsk ederım hocuspocus..yorumları okuyunca bende sasrdım..yanı basıt bır sey ıste dogum gunu kutladım yorumları okuyunca tema vakfını arıyacaktım :) anlayan anladı..ya neden 1 saat once kutladın neden bır gun once kutladın yok gerı sayalım o zaman falan fılan anlamsız seyler....en azından bır cok kısı foruma gırıp cıkıyor dırek sömürüyor,farkında bıle degıldır dogum gunun oldugunu..bende sömürücü olmak ıstemedım sadece emegı gecenlere tsk etmek ıstedım..her seyede yorum yapmayın.. hos dogum gunu kutladım,bu kadar basıt...tsk eder yada sende kutlarsın olur bıter..neyse ınsanları anlamak zor ıste..

dHipfR££z£' Alıntı:
oKe gerçek saatinde başlık şimdi açılıyo..

BI ANLAM VEREMIYORUM BU HAREKETLERINE AYNI ICERIKLI BI BASLIK DAHA ACAMAZSIN BILIOSUN

YENI UEYELERE ANLAYISLI OLUCAZ DEMEDIK MI? NEYSE YA NAPARSANIZ YAPIN ARTIK BI COGUNUZA ANLAM VEREMIYORUM ZATEN

Nice yılllara HH

I love you HackHeLL iiki varsın

Nice yıllara hep beraber umarım ..

bim bişey yapamıcak :[
planlar suya düştü ama iyi ki dogdun HackHeLL :]
geçen sene bu sıralarda 10 tane üye vardı :D

Way be o kadar oldu demek :D ben mayıs sonları die biliyodum ama galıba o diger forumdan ayrılmaların oldugu zamandı benımde ilk ve son uzun soluklu bır forum sıtem olan hackhele nice mutlu yıllara dileyeyim :D
react0r' Alıntı:
bim bişey yapamıcak :[
planlar suya düştü ama iyi ki dogdun HackHeLL :]
geçen sene bu sıralarda 10 tane üye vardı :D
Bak o ilk onda olmasamda ilk 30da kesin bende varmışımdır :D ilk olduğu için daha forumun ne olduğunu bilmiyoduk tabi mesaj sayıları daha yeni artıyo :D

aslında bugun cok guzel bı suprızımız olucaktı sıze ama kısmet olmadı yetıstıremedık. Acısıyla tatlısıyla, aramıza katılanlarla yada aramızdan ayrılanlarla, kavgalarla ve aşklarla 365 günü geride bıraktık inşallah aynı kadro hackhell ın 730 uncu gününde burda hem hackhell ın turkıyenın en buyuk forumu olmasını hemde 2 ncı yasını beraber kutlarız ;) bizimle olan yanımızda olan herkese tesekkurler...

Geri