iyi haberler ve kötü haberler burada :))

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Avukat, idama mahkûm olmuş müvekkilinin infaz öncesi yerleştirildiği hücreye gitmiş ve "Sana bir iyi, bir de kötü haberim var" demiş..
"Tamam" diye cevap vermiş mahkûm, "Kötü haber nedir.."
"Vali infaz emrini bekletmedi.. Bu akşam 7'de elektrikli sandalyeye gidiyorsun.."
"T..Tanrım.. Bu bir felaket.. P..Peki, bunun üzerine 'iyi bir haber' ne olabilir ki?.."
"Yetkililerle görüştüm, sana verilecek voltajı biraz düşürttüm..!" :durdurun

Uçak’ta kaptan pilotun anonsu başlamış, “Baylar ve bayanlar, size bir kötü bir de iyi haberim var. Kötü haber, şu anda kokpitte eli silahlı bir hava korsanı var ve uçağımız kaçırıldı. İyi haber de şu ki adam ‘Fransız Riviera’sına gitmek istiyor!”:durdurun

"Bir iyi bir de kötü haberim var!" demiş avukat müşterisine.. "Kötüyü önce söyle!" demiş adam.. "Kan tahlili sonuçlarınız geldi.. Cinayet mahallinde bulunan DNA'lar tamamen sizinkine uyuyor!"
"Oh! Aman Tanrım.. Hayır!" demiş adam "Peki iyi haber nedir?"
"Kolesterolünüz sadece 140!":durdurun

Adamın biri kızını büyük şehire yollar ve bir türlü haber alamaz. Sonra yakın bir arkadaşına bir miktar para verir ve onu kızını bulması için görevlendirir. Bir süre sonra arkadaşı kızın babasının yanına gelir ve "Sana bir iyi bir de kötü haberim var, önce hangisini istersin?" der. Baba ise "Önce kötü haberi söyle" der. Arkadaşı: "Senin kız kötü yola düşmüş abi" der. Adam çok üzülür ve "Peki ya iyi haber ne?" diye sorar. Arkadaşı: "Ama abi senin kız var ya üff tadına doyulmuyo" der.:durdurun

Forsaların çektiği küreklerle mavi akdenizde süzülerek yol alan o zamanın savaş gemisi kadırganın forsa başı öğle yemeğinden önce elindeki kırbaçı şaklatarak forsalara; "
-Bana bakın...Size bir iyi haberim birde kötü haberim var." demiş. "
-Önce iyi haberimle başlıyorum: Bügün öğle yemeğinde bol tatlı var." "
-Kötü haberim gelince: Kaptan öğleden sonra su kayağı yapacak!!!":durdurun

Bir gün Tanrı Âdem’e gelir ve "Sana bir iyi bir de kötü haberim var" der.
- Âdem "O zaman önce iyi haberleri ver" der.
- Tanrı açıklamaya başlar, "Sana iki yeni organ vereceğim. Birinin adı Beyin. Yeni şeyler yaratmanı, problemleri çözmeni, Havva ile zeki ve zevkli sohbetler etmeni sağlayacak" der. Vereceğim ikinci organın adı ise henüz belli değil. Bu sana inanılmaz zevk verecek, üremeni sağlayarak dünyanın nüfusunu arttırmaya yarayacak, Havva'yı çok memnun edebileceksin, sana daha da âşık olacak" der.
- Âdem çok heyecanlanır, "Bunlar harika hediyeler. Böyle güzel iki haberden sonra hangi haber kötü gelebilir ki?" diye sorar.
-Tanrı Adem'e üzüntü içinde bakar ve "Bu iki organı asla aynı anda kullanamayacaksın!" der.:durdurun

iki denizci konuşmaktadır:

* "Sana iki haberim var, biri iyi,diğeri kötü"

* "Önce kötüsünü söyle."

* "Biz seninle zamanımızın çoğunu seferde geçirirken karılarımızın dostluğu çığrından çıktı,ikisi de lazbiyen oldu."
* "Vay canına !?! Peki iyi haberin nedir?."

* "Senden hoşlanıyorum!..." :durdurun

Doktorun biri hastasının yanına gelir
ve konuşmaya başlar:

- Size bir iyi, bir de kötü haberim var.
Önce kötü haberi söyleyeyim isterseniz...
Hmm, maalesef yanlış bacağınızı kesmişiz.
Çok üzgünüz. Ama iyi habere sevineceksiniz!
Öteki bacağınız iyileşiyor.:durdurun

Bir gün Bin Ladin Bush a telefon eder. -Slm bush,sana bir kötü bir de iyi haberim var, der... İlk önce iyi haberi veriyorum.1 saat sonra teslim olucam kötü haber ise uçakla geliyorum der....:durdurun

Okyanusta büyük birgemi su almaya başlarken , bir an gemi kaptanı herkesi güverteye çağırmış. Herkes güverteye toplanınca:
- “Size bir kötü bir de iyi haberim var” demiş. “Hangisi ile başlayayım?”
- “İyi olanla” demiş yolcular…
- “11 dalda oscar kazanacağız…”Bütün yolcular sevinmiş…
-Kötü olan ne söyle demişler
- “kazandığımız oscarları bi kaç saat sonra cennette verecekler…”:durdurun

Avukat,forsa ve ladin cok iyiydi ,eline saglık erdal.Durmak yok devam:D

Geri