Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi iPhone yeni bir bilgisayarda iTunes'a bağlandığında
iTunes telefonumuzu tanımıyor ve varolan müzik dosyalarına işlem yapamıyor, iTunes kitaplığından
telefona müzik dosyası yükleyemiyoruz.
Ben de şöyle düşündüm, öncelikle iPhone'umuzda bulunan müzik dosyalarını bilgisayarımıza
kaydedelim.Sonrasında iTunes ile eşleme yaptıktan sonra müzik dosyaları silineceği için
harddiskimize kaydettiğimiz dosyaları tekrar iPhoneumuza ekleyebiliriz.
Öncelikle SharePod isimli programı indiriyoruz.Kurulum istemeyen portatif bi programdır.
SharePodu kullanabilmek için iPhone'umuzun iTunes ayarlarındaki açılma opsiyonu kapalı olmalıdır.
Yani iphoneu usb ile taktığımızda itunes hemen açılmamalı.
bunun için iTunes'ta Summary sekmesinde en baştakı özelliğin seçili
olmadığından emin olmalıyız.
indirdiğimiz sharePod'u açıyoruz ve tüm dosyaları seçip yukardan Copy To PC ye tıklıyoruz.
sizden nereye ve nasıl kaydetmenizi isteyecek onları yaptıktan sonra iphoneunuzdaki tüm müzikleri bilgisayarımızda seçtiğimiz bir yere kaydetmiş olacağız.
sharepodu kapatip, iTunes'a dönüyoruz ve müzik eklemek istediğimizde çıkan resimdeki uyarıya erase and sync diyoruz.
daha sonra kaydettiğimiz müzik dosyalarını tekrar iphoneumuza atıyoruz.
hepsi bu kadar :001_tt2:
silverday
iTunes telefonumuzu tanımıyor ve varolan müzik dosyalarına işlem yapamıyor, iTunes kitaplığından
telefona müzik dosyası yükleyemiyoruz.
Ben de şöyle düşündüm, öncelikle iPhone'umuzda bulunan müzik dosyalarını bilgisayarımıza
kaydedelim.Sonrasında iTunes ile eşleme yaptıktan sonra müzik dosyaları silineceği için
harddiskimize kaydettiğimiz dosyaları tekrar iPhoneumuza ekleyebiliriz.
Öncelikle SharePod isimli programı indiriyoruz.Kurulum istemeyen portatif bi programdır.
Kod:
Download SharePod
http://www.getsharepod.com/download/
SharePodu kullanabilmek için iPhone'umuzun iTunes ayarlarındaki açılma opsiyonu kapalı olmalıdır.
Yani iphoneu usb ile taktığımızda itunes hemen açılmamalı.
bunun için iTunes'ta Summary sekmesinde en baştakı özelliğin seçili
olmadığından emin olmalıyız.

indirdiğimiz sharePod'u açıyoruz ve tüm dosyaları seçip yukardan Copy To PC ye tıklıyoruz.
sizden nereye ve nasıl kaydetmenizi isteyecek onları yaptıktan sonra iphoneunuzdaki tüm müzikleri bilgisayarımızda seçtiğimiz bir yere kaydetmiş olacağız.

sharepodu kapatip, iTunes'a dönüyoruz ve müzik eklemek istediğimizde çıkan resimdeki uyarıya erase and sync diyoruz.

daha sonra kaydettiğimiz müzik dosyalarını tekrar iphoneumuza atıyoruz.
hepsi bu kadar :001_tt2:
silverday