itiaz la ilgili bi sorun..

crossBoy__

New member
Reaction score
0
Bu konuyla ilgili daha öncede forumda yardımınızı almıştım şimdiki sorunda bununla alakalı. Benim yaklaşık olarak 2 yıldan beri tahsil edemediğim bi alacağım var buna bağlı olarak korkunç sıkışmış durumdayım. Avukata verdim , şöle ki hesabı tamamen resmi açık faturalar ve makbuzlarını topladım adamın bu sürede yapmış olduğu bazı ödemeler vardı resmi olarak ne evrak varsa hepsini çıkarttık. Sonuçta alacaklı olduğum tutar çıktı yine . Bu bakiyeden yola çıkarak ödeme emri mi denio tebligat mı işte avukata verdik velhasıl. Yalnız çok afedersiniz bu karaktersiz adamlar itiraz etmişler avukatım sadece zaman kazanabiliceklerini elimizdeki tüm belgelerin resmi olduğunu sölüyo ama ben yinede burda bilen arkadaşlar varsa onlarada sormak istiyorum anlatabildiğim kadar anlattım inş.açık olmuştur bilgilendirirseniz çok sevinirim .Teşekkürler

Belgelere dair itiraz etmeleri durumunda bu kez yargı süreci o yönde uzamaya başlar sizin yapmanız gereken elinizdeki belgelerin kesinliğini ve itiraz edilmesinin olanaksızlığını ortaya koymaktır.Ayrıca zaman kazanayım diye akıllılık yapan kişiye karşı sizin de gecikmiş borcun faizini talep etme hakkınız vardır.

Geri