istenmeyen site sorunu lütfen yardım edin

omeryasan

New member
Reaction score
0
Google da arama yapıpcıkan linklerden herhangi birine tıkladıgımda otomatik olarak enter search adında bir siteye baglanıyor. Ne yaptıysamdüzeltemedim sizce neden olabilir? Ve bu duumdan nasıl kurutulabiliirm? İlgilenirseniz sevinirim

c:\windows\system32\Drivers\etc\ klasoru ıcındeki hosts dosyasını notepad ile acın

127.0.0.1 localhost

ustteki yazının altında ekli sıteler varsa hepsını sılın. Sadece 127.0.0.1 localhost yazısı kalsın. Dosyayı kaydedın. Yeni bir explorer sayfası acıp tekrar denıyın aynı sorunun devam edıp etmedıgını.

Bende de aynı sorun var, clicks.smartbizsearch.com diye bi site, google'da gitmek istediğim siteyi başka sitelere yönlendiriyo. İşin kötüsü ustanın yukarda önerdiği yolu da deneyemiyorum. Çünkü C sürücüsünü açmaya çalıştığım anda anında kapatıyo namussus...Napacamısı şaşırdık walla?

BaşLat- ÇaLıştır'dan C Sürücüsünü Açmaya çaLış. BaşLat > ÇaLıştır ==> C: Yaz AçıLması Lâzım.

Kardeşin dediği yoldan host dosyalarına ulaştık ve açtık ama host dosyasında şöle bi şey yasıyo:

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

Yani, localhost'un altında başka dosya yok abi? Nereye gisleniyo bu kitapsıs, annayamadık abi yaw?

Dark_Angel Dediğini Yaptım Fakat Ekli Siteler Falan Yok...
Nasıl Çözebiliriz Bu Sorunu Yardım Ederseniz Sevinirim...

Aynı sorunu bende yaşıyorum.clicks.smartbizsearch.com Başa bela bu site yahu.İnternet bankacılığını kullanacam bu site çıkıyor.Korkuyorum banka şifremi falan kaptırcaz diye.Yukarıda söylediğiniz şeyleri yaptım aynı arkadaş gibi altta ekli site falan yok.Bende üstteki bazı şeyleri sildim ama netice alamadım.Buna çözüm bulacak babayiğit varsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Açılan siteyi hatırlamıyorum ama bi ara böyle bişey bende de olmuştu. Format atarak düzeltebilmiştim.

Geri