istek ve rica

Ahmet Ay

New member
Reaction score
0
sevgili arkadaslarim sizden ricam elinde windows 7 almanca olan varsa paylasabilirmi cünkü bakiyorum bütün windows 7 ler hep türkce biliyorum bu normal cünkü burasi bir türk sitesi ama almanyadaki hackellcileride düsünürseniz sevinirim .hepinize sevgi ve saygilar

valla bende ingilizce arıyorum ama yok

arkadas sana tesekkür edecem ama torrent nasil indirilirki iste ben onu bilmiyom

☼«InfernaL»☼;4941619' Alıntı:
Güncelleştirme konsolundan Almanca dil desteğini indirsene?
Ne uğraşıyorsun ki..?

arkadasim 1. ben home premium kurmak istiyorum onda dil destegi yok 2. ultimate kursam bile bana göre ilave dil destegi kasiyor onu farkettim yine sagol fikrinden dolayi

arkadasim almanca windows 7 nin tüm sürümleri adi altinda konu actim.almanca olarak indir.MFG.

arkadasim 1. ben home premium kurmak istiyorum onda dil destegi yok 2. ultimate kursam bile bana göre ilave dil destegi kasiyor onu farkettim yine sagol fikrinden dolayi

Windows 7'nin diğer sürümlerine dil dosyaları da yüklenebilmektedir. Bununla ilgili bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Ama yapılacak işlemler çok zor değil.

arkadas sana bir sorum olacak bu 6 GB dan fazla 4GB dan fazla cd varmi ya bunu ne yapacagiz kafam karisti

Günümüzde 4.7 Gb üstü verileri taşınabilir medyalara yedeklemek veya yazdırmak için Double Layer dediğimiz çift katmanlı DVD'ler mevcut ve 8 GB kadar veri yazdırmanız mümkün tabi DVD'yi yazman biraz uzun sürüyor. Bunun için ihtiyacınız olan Double Layer Yazım destekli bir DVD ROM ve gene Double Layer destekli boş bir DVD.

Bunun haricinde Blueray yazıcılarda var tabiki fiyatları inanılmaz uçuk ama bu disklerde de 50 GB'a kadar veri depolayabiliyorsunuz.

İyi Günler.

Windows 7'nin diğer sürümlerine dil dosyaları da yüklenebilmektedir. Bununla ilgili bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Ama yapılacak işlemler çok zor değil.

arkadas yeni konu acip sordum bunu enterasan bir sey oldu bana uptade ile diller geldi home premiuma yükledim. Hemde hic bir ayar yapmadan oldu

Geri