istek:Turkiye haritasina carpi atanlarin sitesi

blkjack

New member
Reaction score
0
selam ,

ben hack yapamadim ama bu isi iyi bilen ustadlardan bir ricam var ,

http://www.rayezlaturquie.com/

adresindeki fransizlar bir kampanya baslatarak Eurolarin uzerinde bulunan haritada Turkiye nin uzerine carpi atiyorlar ve Turkiye yi asagilayama calisiyorlar.

Geregini yapacak ustadlarimiz mutlaka vardir.

saygilar....

Forumda bu tip başlıklar açmassan çok iiy olur.Çünkü böyle milyonlarca site var belki ve emin ol ki o "hackleyin" demek senin çok kolay olabilir ama o kadar kolay değil.Eğer o kadar kolay olsaydı kesin "hacklenirdi".Ve ayrıca verdiğin site açılmıyor ;)

elimden geleni yapıcam...

hacklemişler zaten

PaT!€nT' Alıntı:
Forumda bu tip başlıklar açmassan çok iiy olur.Çünkü böyle milyonlarca site var belki ve emin ol ki o "hackleyin" demek senin çok kolay olabilir ama o kadar kolay değil.Eğer o kadar kolay olsaydı kesin "hacklenirdi".Ve ayrıca verdiğin site açılmıyor ;)

milyonlarca site oldugunu ben de biliyorum , zaten amac bunlari bulup hacklemek degil mi ? ortada bir adres varsa elimizden geliyorsa neden seyirci kalalim ki ? ayrica cok kolay oldugunu da soylemedim.aman gidip hemen hackle diye sana da soylemedim :)

site gazetelerin internet sayfalarina cikinca ya yogunluktan ya da basina bir is geldiginden acilmiyor. buraya ilk mesajimi yazarken site calisiyordu .

sadece yapilabiliyorsa bu isin ustadlarina bir rica da bulundum.kurallara aykiri ise sozum yok ama degilse neden olmasin ?

saygilar....

Geri