[email protected]...İSTEDİGİNİZ ADRESTE MAİL ALIN..mesela [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pejastic

New member
Reaction score
0
selam arkadaslar uzantılarını deişmeyi bile marifet sayanlar varken biz İSTEDİGİMİZ gibi bir mail alacaz hemde çok kolay bir sekilde

**once www.microsoft.com adresine giriyoruz
**en asagıda MANAGE YOUR PROFİLE e tıklıyoruz
**ordan yine asagı inip EDİT MY CONTACT a giriyoruz
**sonra solda REGİSTER e basıyoruz
**sonra da e-mail adresinin karsısına İSTEDİGİMİZ gibi bir adres yazıp formu dolduruyoruz..

Bu KadaR BasiT:D

Siddete MeyaLim WaLLahi Dertten

peki bu maili nasıl kullanacaz

mail olarak kullanamazsin yanlizca msn olarak kullanirsin. mail trafigi yoktur buradan alinan adreslerde

Msn dede Bu adresin onaylanmadığına dair uyarı yazısı çıkar ve bunu herkes görür.Tamamen boş iştir yani :D

Adres doğrulanmıyor bu açılan maillerde

ben denedım adres dogrulanamadı yazısı cıkmıyo fakat ısım yerınde maıl adresın yazıyo degıstıremıyosun sabıt

dostumm bende maill alınıyo sandımm.. milletii nie yanıltıyosun simdi... sadece msn adresi olarakk kullanabiliyosunn.. oda dogrulanmıyo zatenn.. bi maill adresinn olmuyoo gelen kutusu falan.. mail alıp gönderemiyosunn.. bu yöntem zatenn senelerdir bilinen bi yöntem.. Messengerdenn msn iniizi acarkenn Windows Live kadyoll dedigimizde.. var olan mail adresimi kullann dediginde de aynı sekilde istedigin seyi yazabiliyosun...

saolasin kardes ama sonunda verdiin registeri solda bulamadim

pejastic' Alıntı:
selam arkadaslar uzantılarını deişmeyi bile marifet sayanlar varken biz İSTEDİGİMİZ gibi bir mail alacaz hemde çok kolay bir sekilde

**once www.microsoft.com adresine giriyoruz
**en asagıda MANAGE YOUR PROFİLE e tıklıyoruz
**ordan yine asagı inip EDİT MY CONTACT a giriyoruz
**sonra solda REGİSTER e basıyoruz
**sonra da e-mail adresinin karsısına İSTEDİGİMİZ gibi bir adres yazıp formu dolduruyoruz..

Bu KadaR BasiT:D

Siddete MeyaLim WaLLahi Dertten

Yanlız Şunu da Sormam gerekio E-Postayı Nasıl Dosrulatacazzz......Bide Dosrulatmayı göstersen Süper oLcak...
Emeğine saglık

bu adrese ait bi mailbox olmadığından msn bunu kabul etmiycektir.. yani msn olarak kullanamazsınız ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri