ismin yanındaki np sembolleri ve anlamları...

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
knight_mark_03.jpg

Gold Knight
Kişi sıralaması: 1
Günlük alacağı ödül miktarı: 1,000,000 coins

knight_mark_04.jpg

Silver knight
Kişi sıralaması: 2~4
Günlük alacağı ödül miktarı: 700,000 coins

knight_mark_05.jpg

Mirage Knight
Kişi sıralaması: 5~9
Günlük alacağı ödül miktarı: 500,000 coins

knight_mark_06.jpg

Shadow Knight
Kişi sıralaması: 10~25
Günlük alacağı ödül miktarı: 300,000 coins

knight_mark_07.jpg

Mist Knight
Kişi sıralaması: 26~50
Günlük alacağı ödül miktarı: 200,000 coins

knight_mark_08.jpg

Training Knight
Kişi sıralaması: 51~100
Günlük alacağı ödül miktarı: Para verilmemektedir.

sembolleri biliyodum ama para olayını bilmiyodum saol

pekı lamagro np sınırı warmı ? orda kacıncı olacagın yazıo ben sey dıye duymustum bı sınır np sı wardı onu gecınce verıyolar sanıyordum

sıralama var yani np nin sag tarafı ile ilgili sag taraftaki np ile girersen sıralamaya olur :)

bi şey sorucam oyunda şimdi satıcılar var ama sattıkları şeyler çok pahalı yani ben o kadar parayı nası toplarım bilmiyorum yani oyunda para kazanmanın bi yolumu var benim bilmediğim mesela 1,000,000 benim en fazla 100,000 im oldu anlatırsanız sevinirim

emrah538' Alıntı:
bi şey sorucam oyunda şimdi satıcılar var ama sattıkları şeyler çok pahalı yani ben o kadar parayı nası toplarım bilmiyorum yani oyunda para kazanmanın bi yolumu var benim bilmediğim mesela 1,000,000 benim en fazla 100,000 im oldu anlatırsanız sevinirim

kardeş kosp yap para gelir :)

kosp nedir kusura bakmayın yeni öğreniyorum oyunu o yüzden soruyorum

Para kasma

koxp knight online oyunun bir hile programidir en ideali okcular icindir uzun ve seri atişi oldugu için magelerde kullanabiliyor para kasmak için belli yerler var mesela goblin köyü var Kobol,pooka,bugbear veya onların patronları olan goblin bouncer kesebilirsin bu hayvanlardan düşen coins hem fazladır hemde Goblin parcalari düşer bunlar server'a gore fiyatlari değişik oluyor. cyhperda suan 50k(50.000) olarak gidiyor diger serverlarda nasıldır bilemiyorum ve para kasmanın diger bir yolu Delos'tur bu delosta abyss gem cıkartabilirsen bilki paran oldu cünkü yüksek lvl kişiler mesela bende ole yapiyorum abyssleri topluyorum(pazardan satın alarak) kırıyorum item cikartmaya calişiyorum bunlari istersen satabilirsin istersen kirabilirsin fakat düşük lvlsen kirma yerine satmani tavsiye ediyorum cyhperda en son 500k(500.000) olarak satılıyordu. Ortalama 10 dakikada bir abyss gem cikartabilirsin tabi kesin cikicak diye bişi yok şans işi kesersiniz kesersiniz biri gelir birtane keser cikartir abyss gemi gider ole diyim kisacasi şans işi bir yol daha var fakat bu taktikle para kasmak için Cz denilen Colony zone iki irkinda girdiği ve savaştiği haritada oluyor Rabia veya asqada cikan Glyptonon(yanliş olabilir) Mastagon fln bu dinazora benzeyen hayvanlardan Butun karakterlere lazim olan master itemi cikiyor kasaya 35k(35.000) ile satiliyordu sanirsam pazar kurup satarsan En son cyhperda gordugum 150k(150.000) di her karakterin master itemi oldugundan dolayi parasi olan adam ugraşmayip satin almayi tercih ediyor. Tabi şöle bişide var Cz( Colony Zone) de 10 dakikada 20 tane cikartirsiniz Rabia veya asqada 10 dakikada 3 4 tane cikartirsiniz Cz de cikma şansi daha yüksektir. Tabi bununda nedeni karşı ırk'ın oyuncularının tehlikesi oldugundan dolayıdır czye koxp kurmak biraz zordur fakat bilgisayar başindaysanız kurup para kasabilirsiniz. Sanırım yardımcı olmuşumdur Teşekkürlerinizi bekliyorum.

Kolay gelsin bol coins'li gunler.

ben de bilmiyodum para olayınıı ama ben de yeni öğren dim ama silver knight simge sini oyunda hç görmedim

allah razıı lsunn walla bilmiyodum çokk ii olduu kardeşş saolll

emrah538' Alıntı:

puhahhaha cok guldum buna ya haha:D:durdurun :clap :biggrin

çok mu komik!!!
aynaya bak asıl gülünecek durumun kendini beğenmişliğin oldugunu anlarsın!!!
belkide sizin gibi koxpla kasmıodu hı?

sende öle bi anlatmısın kardeş saol genede ark için ama :D valla çok uzun ty tekrar

Geri