ismi unutulmuş korku filmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

znqLdkL07

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar geçen sene bi korku filmi izledim ama ismini unuttum..size ben filmi kısaca özetleyeyim siz hatırlarsanız ismini bana söyleyim
-----bi tane yaratık var 22 yıl 22 gün demi ne canlanıp o gün dünyadaki insanlardan birkaçını yiyor..günün biri o gün geliyor ve bu yaratık tarladaki korkulukmuş ve canlanıyor..tarlanın sahibinin çoçuğunu alıp havaya doğru uçuyor.daha sonra bi okul geziye gidiyor ve gezide onların karşısına çıkıyor.ilk başta otobüsün lastiğini patlatıyor sonrada bikaç tanesini alıp eletiyor..geceye kadar orada kalıyor okul..gecede 1-2 kişi alıyor ve en sonunda tarladan çocuğunu alan adam bi alet buluyor ve o aletle onu yakalamaya çalışıyor.ilk başta yakalayamasada sonra onu yakalıyor ve evine eletip duvara asıyor,tekrar canlanmasını bekliyor.gene karşısına bi alet koymuş canlandığı anda onu öldürecek...-----
böyle bi korku filmi ismini hatırlayan veya bilen varsa söylesin

dostm ben bunu geçenlerde tv de izledim ama filmin adını falan koymamıslar tv ye zaten sonlarına doğru baktm bnde

gördünmü kardeş varmış demi..biraz saçma ama adrenalinli bi film.hop oturup hop kalkacaksınız

evet filmi bende izledim ama bende hatırlamıyorum adını.

5558-jeep-e.jpg

Kabus Gecesi Filmi Bir iki Vizyonu Mevcut ama o kadar da güzel degil aslında sen birincisindne bahsediyorsun 2.si biraz daha güzel aslında

orjin adı :Jeepers Creepers , biZdeki versiyonu :kabus gecesi..evet dehşet bir filmdi..ikincisi dahada bir dehşetti..,en sonunda bunu ÖLDÜRÜPbağlıyor,meraklılarada bir ücret karşılığı gösteriyorlardı ..tam film bitti derken yaratık kımıldıyodu falan filan işTe..:) biraz uzattık galiba.:saskin

orjin adı :Jeepers Creepers , biZdeki versiyonu :kabus gecesi..evet dehşet bir filmdi..ikincisi dahada bir dehşetti..,en sonunda bunu ÖLDÜRÜPbağlıyor,meraklılarada bir ücret karşılığı gösteriyorlardı ..tam film bitti derken yaratık kımıldıyodu falan filan işTe..:) biraz uzattık galiba.:saskin

dehşet filim

evet gercekten guzel bir filimde hatta en sonunda adam onun karsısına yakaladıgı o eskı makınaı kurmus beklıyodu :D ama gercekten adrenalinli guzel bir filimdi

ArkadashLar Chokchok SaoLun..GünLerdir Düshünüordum FiLmin İsmini Bi TürLü HatırLayamamıshtım..:goz:

evt kabus gecesi filmin adı..o kadarda güzel deil ama ikincisini izlemek lazım yw malum meraklı milletiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri