ismail yk meger yurtseven degilmiş!!!!!!!

jakhal

New member
Reaction score
0
İsmail YK'dan bomba çalım

Gurbetçi şarkıcı İsmail YK şaşırttı. Albümlerinin satış rekoru kırdığı Türkiye'ye çalım attığı ortaya çıktı. Almanya'da doğup büyüyen İsmal YK (Yurtseven Kardeşler) albümlerinin satış rekoru kırdığı Türkiye'de gelir vergisi ödememek için vatandaşlıktan çıkmış!.. Sivaslı bir ailenin çocuğu olarak Almanya'da doğup büyüyen İsmail Yurtseven, ilk önce kardeşleriyle 'Yurtseven Kardeşler' grubunu kurdu ve şöhreti yakaladı. Sonra grubun adını da alıp 'İsmail YK' oldu ve yoluna yalnız devam etti. İsmail YK, 2006'daki 'Bombabomba.com' albümüyle, Türkiye'de 'yılın en çok satan albümü' ödülünü aldı. Ayrıca, 'dijital ortamda en çok dinlenen şarkıcı' unvanını elde etti. Çifte vatandaşlığı olan şarkıcı, aynı yıl ilginç bir tercih de yaptı; Türk vatandaşlığından çıktı. Böylece sorumluluklardan muaf oldu, yani vergiden kurtuldu. Artık Türkiye'ye Alman pasaportuyla, turist olarak giriyor.

(Sabah)

31.1.2009

İk kuruş para için vatandaşlıktan çıkan ADAMDAN bu vatana ne hayır gelir.

Vergi ödemek zoruna gidiyor adamın yaa.O kadar para kazanıyon Bu Vatan'ın evLadısın ne gerek varki böyLe şeyLere

Her şeyin bedeli var bu ülkede vergini de ödeyeceksin arkadaş....

bu bilgiyi verdin saol bunlar varya adı sanı belli olmayan üç kağıtlar hem bu millet seni sevsin hem burdan kazan fazla fazla ama yaptığı üç kağıda bak...haysiyetsiz tm alman olmuş.

allah belanı versin allah seni kahretsin................

Alırlar Vergiyi Başka Yollardan Yedirtmezler.

Ben şimdiden veto ediyorum zaten dinlemiyordum bundan sonra hiç dinlemem

Geri