islam bölümü

T

Banned
Reaction score
0
islam bölümüne ana sayfadan erişemiyorum bunun bi çözümü yokmu islam bölümüne gidebilmek için önce forum sonra islam bölümüne girebiliyorum bunu birilerinin düzeltmesini istiyorum

dostum haklı olabilirsin ama sadece 1 tuşa fazladan basacaksın,
şikayet edecek birşey yok gibi geliyor:(

bence önemli diğer bölümlere 1 tuşla girilebiliyor inşallah ilgilenilir sorunla dostum ;)

tamam haklısın bir tuşa fazladan basıyorum bu benim için zaten sorun olmuyo ama islam bölümünü bu şekilde arka planda bırakmak olmaz neden olmaz dersen yeni üye olan kişiler kendimden çok iyi biliyorumki uzun bi süre islam bölümünden bi haber kalabiliyorlar çoğu yere anasayfadan erişebiliyoruz ben islam bölümünün yabancı kalmasını istemiyorum yeni üye olduğumda bi 15 20 gün islam bölümünden haberim yoktu şans bi gün ana sayfada son konulardan buldum ben zaten yolumu bulmuşum rahatça girebiliyorum diğer kardeşlerimizi düşünmek lazım islam bölümünde çok iyi paylaşımlar yapılıyo özellikle crazzyboy ismli arkadaş bu işe el attı her geçen gün yeni konular birbirinden anlamlı konular geyik yok ama gelgelelim çoğu üyelerin bundan haberi yok

incubus84' Alıntı:
tamam haklısın bir tuşa fazladan basıyorum bu benim için zaten sorun olmuyo ama islam bölümünü bu şekilde arka planda bırakmak olmaz neden olmaz dersen yeni üye olan kişiler kendimden çok iyi biliyorumki uzun bi süre islam bölümünden bi haber kalabiliyorlar çoğu yere anasayfadan erişebiliyoruz ben islam bölümünün yabancı kalmasını istemiyorum yeni üye olduğumda bi 15 20 gün islam bölümünden haberim yoktu şans bi gün ana sayfada son konulardan buldum ben zaten yolumu bulmuşum rahatça girebiliyorum diğer kardeşlerimizi düşünmek lazım islam bölümünde çok iyi paylaşımlar yapılıyo özellikle crazzyboy ismli arkadaş bu işe el attı her geçen gün yeni konular birbirinden anlamlı konular geyik yok ama gelgelelim çoğu üyelerin bundan haberi yok

İslam bölümü arka plana alındıgı ıcın değil forumumuzda yeni acılan bir bölüm oldugu
için henüz anasayfaya alınmadı.

cok kolay bi yolu var dostum

islam bölümüne gir

sık kullanılanlara ekle, boylece direk oaraya girersin hep ;]

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
HoCuSPoCuS kardeşimden güsel bi
fikir. eve tgir hep orada kal ne güsel
işte sende mutlu başkalarıda

harbiden süpersin ya ben bunu hiç düşünememiştim çok teşekür ederim alakana
arkadaşım bi şeye illaki yorum yapacaksan önce yazanları oku:Sopa

Geri