irc.hackhell girilmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VolkaN

Altın Üye
Reaction score
0
Gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere;ayağım takıl
yaw yazmayayım dedım yıne dayanamadım ben kendım mirc den gırıyorum ancak kımse olmuyo irc.hackhell bolumunde sorun ne zaman hallolur.. saygılarımla...sorun=hackhell.com dan irc.hackhele girilmiyo...::vur

volkican yeter yaw boşver ırcı bıkmadın mı :) eskisi gibi muhabbet de kalmadı, gel sen foruma takıl.

Bu konu yönetimin tasarrufunda olduğundan şimdiye dek herhangi bir yorum yapma ihtiyacı duymadım.
Ama ben mirc programından sohbet kanalına becerip giremiyorum.
Yani onu kurmak ve çalıştırmak kolay değil. En azından ben ve benim gibi üyeler için. :D
Java tabanlı web sayfasının da lisans süresi geçmiş. Sanırım bunun için bir bedel ödeniyor.
Ama emin değilim. Bir süre önce yine olmuştu ve lisans süresi uzatıldı ve düzeldi.
Bu sefer uzatılmayacağı kanaatine vardığım için kapandıktan sonra herhangi bir fikir beyan etmek istemedim.

Ama objektif değerlendirdiğimde de şu neticeleri çıkarıyorum;
Maalesef çok istediğimiz ve çok uğraştığımız halde sohbet kanalını bir türlü ilgi çekici hale getiremedik.
Sitede 2000 küsür online üye varken irc.hackhell'e en fazla 15 - 20 üye toplayabildik.
Gerçi 250-300 civarında kayıtlı kullanıcı var sanırım. Ama maalesef bir süredir talep çok azaldı.
Artık sadece sürekli takip eden 10 bilemedin 15 kişi olarak orada kalakaldık.
Ve sadece oyun kanalında aktivitemiz oluyordu.

Sohbet kanalında ise, nedendir bilmem mhabbet bir türlü canlanmadı.
Ben şahsen ailemden insanları bile irc.hackhelle alıştırmaya çalıştım.
Ama site üyelerimiz ne hikmetse hiç bir şekilde ilgi göstermediler.
Hatta bir ara radyo kanalı bile ordan istek çalmasına rağmen o da ilgi artırmaya yetmedi.
Bunca forum faaliyetinin içinde yönetimden, bir de irc.hackhell için emek ve para harcamalarını beklemek onlara haksızlık olur diye düşünüyorum.

Eğer lisans yenilemesi yapılmayacaksa bunu anlayışla karşılıyorum ve herkesin de saygı duymasını bekliyorum.
Neticede irc.hackhell bize ait birşey değil, hele de bizim oyun parkımız olarak kullanılacak bir lükse hiç sahip değil.
10 kişi oraya girip de oyun oynayacağız diye gereksiz yere bütçe ve emek sarf edilmesini şahsen mantıklı bulmuyorum.

Bu yazdıklarım sadece kendi düşünce, yargı ve tahminlerimdir.
Yönetimden kimseyle konuşup fikir alışverişinde bulunmuşluğum yoktur.
Eğer bir karar verip uygulayacaklarsa bu yazdıklarım ışığında kendilerine kolaylık sağlamak amacıyla yazdım.
Duyurular kısmındaki "irc.hackhell size neyi çağrıştırıyor" konu başlığı kapatıldığına göre zaten konuyla ve problemle ilgili bilgileri vardır kanısındayım.
Sıkça gündeme getirip onların da işlerini zorlaştırmamamız gerekir diye düşünüyorum.
Saygılarımla.

evet malesef ilgi az ve bu ilgiyi verdigimiz emeklerin karşılıgı olarak alamıyoruz web girişi üçretli olan bir yazılım devam etmekte çok mantıklı gelmedi buna yapıcamız yatırımları daha güzel daha ilgi çekici daha çok hit alan projelere yer verme kararı aldık. çok vaktim olmadıgı için buaralar girip konuya yazamadım eger mirc üzerinde scriptlerle giriş yapıp ilgi artması halinde gerekeni yapmak için hazırım. konu kapandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri