Irak'taki İşkenceler DVDRip -İNG [ SANSÜRSÜZ !!!!! ]

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
kcigz7.jpg

oirb0g.jpg

2nsrskj.jpg

2wg9esi.jpg

2ebtkt3.jpg

2wdnkmb.jpg

dr5apd.jpg

906qyq.jpg

Gosts of Abu Ghraib, 2003 sonbaharında Irak’taki Ebu Gureyb hapishanesinde yapılan sistematik işkenceleri anlatıyor.

Yönetmen Rory Kennedy insanların alışılmadık suçlar işlemesiyle ilgili bir belgesel çekmek istediğinde, Amerikan askerlerinin Ebu Gureyb’deki tutuklulara uyguladıkları işkenceler gözünün önünde canlandı. Böylece, Ghosts of Abu Ghraib (Ebu Gureyb’in Hayaletleri) belgeseli ortaya çıktı.

2003 sonbaharında Irak’taki Ebu Gureyb hapishanesinde yapılan ve tüm dünyanın bilincine kazınan sistematik işkenceleri anlatan belgesel film, Sundance Film Festivali’nde en çok ilgi gören filmlerden biri.Amerika eski başkanı John Kennedy’nin yeğeni Rory Kennedy’nin filmi, suçu işleyenler, tanıklar ve işkence kurbanlarının kendi anlattıkları öyküler üzerinden, koşullar oluştuğunda sıradan kişilerin vahşi eylemlerin birer aktörü haline gelişini aktarıyor.

Rory Kennedy, Ebu Gureyb’i anlatmaya 11 Eylül ile başlıyor.“Teröre karşı yepyeni bir savaş” anlayışıyla hareket eden Bush yönetiminin, her ne pahasına olursa olsun istihbarat toplamayı meşru gördüğünü söylüyor. Ödüllü yönetmen Rory Kennedy’ye göre ABD yönetimi, Cenevre Sözleşmesi’ni hiçe sayarak işkencenin önünü açtı ve sonuç, dünyanın en baskıcı diktatörlükleri ile karşılaştırması yapılan işkenceler oldu.

Kennedy’ye göre Ebu Gureyb’de çekilen ünlü fotoğraflar, buzdağının sadece görünen ucu. Guantanamo’dan Afganistan’a uzanan sistematik işkencenin sadece bir parçası. Bu insanlık dışı uygulamalar, ABD’yi işkencenin baş destekçisi olarak yeniden tanımladı.Rory Kennedy, Ebu Gureyb Hayaletleri belgeselinin insan hakları ihlallerini ve işkenceyi onaylayan politikaların değişmesine katkıda bulunmasını umduğunu söyledi.

Yönetmen Rory Elizabeth Katherine Kennedy, senatör Robert F. Kennedy’nin on birinci çocuğu. ‘Moxie Firecracker’ film kuruluşunun ortak kurucusu ve başkanı. Ülkenin en çok ürün veren bağımsız belgesel film yönetmeni; yoksulluktan aile içi şiddete, insan hakları ve AIDS’e kadar pek çok konuya eğiliyor.

Dowloand :

http://rapidshare.com/files/85932615/Irakta_Yapilan_Iskenceler_ING-RM__RS__By_NeRoN_64.part1.rar
http://rapidshare.com/files/85935430/Irakta_Yapilan_Iskenceler_ING-RM__RS__By_NeRoN_64.part2.rar
http://rapidshare.com/files/85935668/Irakta_Yapilan_Iskenceler_ING-RM__RS__By_NeRoN_64.part3.rar

$ifre : hackhell

bunlar varyaa bunlar..dünyanın içine ettiler bee şerefsizler

bu pozları vermekle ne yapmaya çalışıyolar anlamadım .:saskin

Sözde demokrasi getirmek amacı ile baslatılmış savasın kurbanı insanlar bunlar!!! Şerefsizler..
Gecen bi konuya daha yazmıstım su andaki izlenilen politikaya göre
dedelerimiz bosuna sehit olmustur canakkalede cephelerde

Kendilerini insan sanıyor bi de bunlar...!

elllerıne saglık cok gereklı bı vıdeo

cok tesekkulrler

abi bu askerlere şerefsiz desem şerefsizlere laf atmış olurum(!!!)

hiç allah korkusu yok mudur bunlarda yaw

arkadaşım ben seyredemedim, elbette hata bende ama acaba ne yapmam gerek. kodek yüklü ve bs player kullanıyorum . lütfen yardım işe gidicem

bütün partları indirdim ancak dosya açılmıyor. saçma sapan bi notepad belgesi açılıyor. nasıl açılır bu meret beyler

rar dosyası winrarla birleştirmen gerekiyor legolas

ahlak ve terbiyesi çökmüş milletler böyle oluyor işte egolarnı tatmin ediyorlar adamların gelçek bir tarihi yok ki hep yalan tarih geçmişi olmayan bir millet ama ALLAH büyüktür görecekler cezalarını elbet...

bunların alayının kanı bozuk dünya polisliğine soyunmuş kendini bilmez bir devlet gün geçtikçe bataklığa saplanıyo haberi yok..

Allah büyük bir qün elbet kat kat onlara aynı şekilde dönecektir bu yaptıkları....

Haa ßu arada Allah onların belasını versin...!

ya bunların hepsi manyak ya
hiç delikanlı yokmu bunların içinde

Geri