Irakta imamların cuma vaazı; Türkler kafirdir onlara karşı tüm gençler savaşmalı...

yilank

New member
Reaction score
0
Az önce TV de izledim vaazlarıda gösterdi.

Kürt İmamların kısaca söyledikleri;

Türkiye' de erkekler kadınlaşmış kadınlar da, erkekleşmiş durumdadır.

Müslümanlar hristiyanlar gibi hristiyanlar da müslüman gibi davranmakta.

Türkiye kafir bir ülkedir.

Ve bu ülkeye karşı tüm gençlerin savaşması helaldir felan gibi şeyler söylüyor....

Mutlaka izlersiniz haberlerde verirler artık 2 gün.

Şimdiiiiiiiii Gelelim ATATÜRK Düşmanlarına...

ATATÜRK düşmanlarının sürekli anlattıkları bir şeydir ; ATATÜRK zamanında bir çok imamın kellesini almıştır. O yüzden din düşmanıdır gibi sözleri uygun her ortamda mutlaka sayıklarlar.

Şimdi diyorum ki ; bunu söyleyen o ıraktaki imamların kellerini almayacaksın da ne yapacaksın ???

Ahhhhh ATA' m ahhhhh neredesin. Ahhhh KANUNİ ahhhh neredesin. Ahhh FATİH ahhhh neredesin.

böyle vaaz vericeklerine inanmıyorum

gerçi verseler ne olur ABD neler yaptı ne değişti

değil ki bize istediklerini desinler ne değişir:D

bunu ancak oradaki kürtler söylemiştir.
bi de onlar savaşsa nolur yaaa. savaşacak güçleri varsa amerikayı çıkarsınlar ordan :)

Evet Kürtler, eksik yazmışım düzelteyim..

Deveye Dİken KÜrtlere S..ken Bİrİ Lazimm

TÜRKün TÜRKden Baska Dostu Yoktur

:Sopa icimden neler yazmak geliyor neler :Sopa

Bunim vurgulamak istediğim şu ;

Baktılar halk tepkisiz kaldı bu pkk ya, barzaniye yada talabaniye felan yardım etmek istemiyor, baktılar olmuyor AYNEN TARİHTEKİ GİBİ İslamiyeti kullanmaya başladılar.

Tarihte de bir çok imamın sırf bu yüzden kellesi ( Haklı olarak ) gitmiştir.

oLmaz evLiya.. oLsa da koyma avLuya demişLer..
neyse ırkçı demesinLer şimdi ama
kafa derisi yüzesi geLiyor insanın

Adamlar artık işi abarttı... Camiilerde vaazlarda insanları kışkırtmaya başladı...

Biz hala dostluk peşindeyiz...

Babacan Rice'a dostum diye hitap eder... Erdoğan apo köpeğine sayın der... Babacan gider yuvarlak masada talabani barzani ile diplomasi yapar.Erdoğan bushla müttefik olarak durum değerlendirmesi yapar....
Bakanlar kurulu sözde ambargo kararı alır. Hava sahası kapatıldı diye haberler çıkar. Ertesi gün haberlerde kısa bir özet geçerler. HAVA SAHASI KAPATILMADI !
Biz ıraktaki insanları madur etmek istemeyiz ambargo uygulamıyacağız der !

Biz daha ne kadar bu dost davranışlara devam edeceğiz ? Biz daha ne kadar onlara insan muamelesi yapacağız ?
Adamlararın dinimize atamıza sövüp sayıp karşımızda sırıtmalarına daha ne kadar tahammül edeceğiz ?

5 Kasımdan Sonra Olacaklara Bakacağız....

bunu ancak oradaki kürtler söylemiştir.
bi de onlar savaşsa nolur yaaa. savaşacak güçleri varsa amerikayı çıkarsınlar ordan :)

Bir zamanlar pkkya üç beş çapulcu denildi şimdi ne oldu neredeyse kürdistanı ilan edecekler, kendimizi dev aynasında görmeyelim, yılanı başını ufakken ezeceksinki sonra seni zehirlemesin, dudak büktüğün peşmerge Amerikalılar sayesinde modern bir ordu haline geliyor siz hala küçümsüyorsunuz. Bu kafayla gidersek biz peşmerge olacağız. Aklınızı başınıza alın. Tehlike büyük.

Aynı haberleri bende seyrettim, yilank senin yazdığın gibi bir şey geçmedi, müslüman müslümanla savaşmamalı , savaş olmamalı vb. şeyler geçmiş vaazlarda, seyrettiğim kanal da ATV idi. Muhabiri canlı olarak kuzey ıraktan haber verdi de sen niye buna benzer şeyler yazdın onu anlayamıyorum, senin gerçek niyetin ne ise onu yaz milleti dolduruşa getirmeye çalışma

Aynı haberleri bende seyrettim, yilank senin yazdığın gibi bir şey geçmedi, müslüman müslümanla savaşmamalı , savaş olmamalı vb. şeyler geçmiş vaazlarda, seyrettiğim kanal da ATV idi. Muhabiri canlı olarak kuzey ıraktan haber verdi de sen niye buna benzer şeyler yazdın onu anlayamıyorum, senin gerçek niyetin ne ise onu yaz milleti dolduruşa getirmeye çalışma

Bizzat dinledim STAR da. Ne demek senin gerçek niyetin ne felan !?.
Karşındakini tanımadan esip gürleme bence.
Haberlerde dinledim dedim kendi uydurmam değil.
Hakkımda ithamda bulunmayın , yanlış yapmış olursunuz :goz:

edit: Şimdi fark ettim misafirmişsiniz. Sanırım zorunuza gitti. Kürtimamlardan bahsedince. Gocundunuz sanırım birazcık. ( İtham böyle olur ) :)

PKK camilere sızdı!
PKK odaklı peşmerge Irak'ta camilere de sızıp popagandaya başladı.

Haberlerde bunlar söylendiktan sonra görüntülerle söylediklerim söylendi. Enteresan olan nette TV kanallarında haberden üstün körü geçiliyor.

Peşmerge yönetimi camilerde propaganda yapıyor. Türkiye'nin muhtemel Kuzey Irak operasyonu dün Erbil'de cuma hutbesine konu oldu. Hutbenin Evkaf ve Din İşleri Bakanlığı'nın talimatı ile bazı camilerde verildiği belirtildi.

Şeyh Allah Camisi'nde imam, cuma namazından önceki hutbenin ardından "Bir not ileteceğim" diye söze başlayarak "Türkiye buraya operasyon düzenleyecek. Bu operasyonun PKK militanlarına karşı düzenleneceği söyleniyor ama gerçek öyle değil. Operasyon aslında buranın yönetimine karşı düzenlenecek, çünkü buradaki durumdan rahatsızlar. Buradaki halk eziyet çekecek, sıkıncıya girecek. Şunu bilin ki askeri harekât Kürdistan'a yönelik olacaktır" dedi.

Hele Bak Yaw Adamlarin Ülkesİne Abd Askerlerİ Sex Partİsİ Yapiyor Mİlletİn Evİnİ Basip Anasina Bacisina Saldiriyor TecavÜz Edİyor İmam Dİe GeÇİnen ÖkÜzlerİn Citi Çikmiyor İkİtane Ermenİ Tohumunu Korumak İÇİn DÜŞtÜklerİ Duruma Bak Yaziklar Olsun

Geri