Irakli Cocuk

εگмεя

Fuzuli Üye
Reaction score
0
632821417065196477.jpg

lanet olsun amerikan adaletine nasıl adalet sağlamaya gittiler oraya girişleri olur cıkısları olmaz inşallah

bu adamlara lanet okumaktan baska bişey gelmiyo içimden o kadar cocuğun hayatı söndü bee.... lanet olsun hepsinee

Kötü Bir Dünya Çok Acımasız Zaman Kötü Dostluklar Sahte ... Gusel Paylasım Esmerim

ben bu konuda karanlığa küfür etmektense bir mum yakamyı tercih edenlerdenim.... öncelikle kendi çapımda amerikan ürünlerini başta coca-cola olmak üzere tüketmiyorum.... şimdi de ESMER arkadaşın bu güzel paylaşımını e-postamdaki herkese yollayarak amerikanın çirkin yüzünü göstereceğim....

İnan okurken çok duygulandım çok üzülüyorum ordaki çocukların yaşamlarına bunları haketmiyorlar.....

eline saglık esmer keske elimizden daha fazla bişey gelse

insanın siniri bozuluo sağol .....

632821537750261865.jpg

perteklim' Alıntı:
ben bu konuda karanlığa küfür etmektense bir mum yakamyı tercih edenlerdenim.... öncelikle kendi çapımda amerikan ürünlerini başta coca-cola olmak üzere tüketmiyorum.... şimdi de ESMER arkadaşın bu güzel paylaşımını e-postamdaki herkese yollayarak amerikanın çirkin yüzünü göstereceğim....

katılıyorum...bence de mum yakılmalı. tek başıma ne yapabilirim diyip caymak olmaz. damlaya damlaya göl olur. illa toplu boykot kararlarının alınmasını beklememek lazım. bizim verdiğimiz paralar bir mazluma kurşun oluyor. mümkün olduğunca titiz olmak gerektiğine inanıyorum.
paylaşım için de ayriyeten teşekkür ediyorum

Geri