Iraklı Kızları Oral Sekse Zorluyorlar

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

k3atqg.jpg

Iraklı kızları oral sekse zorluyorlar

Irak'ta Amerikan özel güvenlik şirketi eski çalışanından korkunç bir itiraf geldi

1 DOLARA ZORLA SEKS

Irak'ta Amerikan özel güvenlik şirketi Blackwater'ın sivilleri öldürdüğü ve kendilerine haçlı seferi benzeri bir misyon edindikleri iddialarından sonra iki eski çalışanından korkunç bir itiraf geldi.

Çalışanların yeminli ifadelerini aldıktan sonra konuyu medyayla paylaşan MSNBC'den Keith Olberman, Blackwater'ın Bağdat'taki müstahkem Yeşil Bölge'de yer alan esir kampında çocukların cinsel istismara uğratıldığını ve şirket sahibi Erik Prince'in konuyu bilmesine rağmen duruma müdahale etmediğini ifade etti.

"ENGELLEMEMİZ ÇOK ZOR"

Yeminli ifadelerde Irak'ta görevli Blackwater çalışanlarının kaldığı üslerde Iraklı kızları 1 dolar karşılığında oral sekse zorladığı iddia ediliyor. Şirket sahibi Prince'in sık sık kampı ziyaret etmesine rağmen çocukların seks amaçlı kullanılması konusunda hiçbir şey yapmadığı da dile getiriliyor.

Blackwater şirket yönetiminin taşkınlık yapanların işine son verilmesine, pahalıya mal olduğu için yanaşmadığı da öğrenildi.

Kaynak

Bu zulme seyirci kalan batı dünyasını 6 yıldır kınıyorum , ayıplıyorum işgal eden Türkiye olsaydı eğer dünya şaha kalkar üstümüze çullanırdı neden Ab ve birleşmiş milletler işgalci ülke Abd olunca sesini çıkartamamıştır demekrosi getiriyoruz diye giriceksiniz milletin anasını , bacısını düzüceksiniz insanlık adına çok düşündürücü gerçekten yazıklar olsun.

Allah Belalarını Versin Adi şerefsizlerin

ALLAH iraq i yonetenlerin iraq i isgal edenlerin ve onlara destek verenlerin belasini versin

pislikler Allh belanızı versin

bırde obama geldı kardeşlık geldı dedıler nerde hanı kardeslık bu mu kardeslık

Bu zulme seyirci kalan batı dünyasını 6 yıldır kınıyorum , ayıplıyorum işgal eden Türkiye olsaydı eğer dünya şaha kalkar üstümüze çullanırdı neden Ab ve birleşmiş milletler işgalci ülke Abd olunca sesini çıkartamamıştır demekrosi getiriyoruz diye giriceksiniz milletin anasını , bacısını düzüceksiniz insanlık adına çok düşündürücü gerçekten yazıklar olsun.

daha fazla bişiy yazmak gerçekten kelime israfı olur...tamamen içimdekileri dökmüşün...

Geri