irachann, igios, aysenur83 doğmuş...

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
irachann (derslerden başını kaldırmayı başarabilecek misin? :D), igios (aramıza yeni katılan ama aktif bir kızımız. : ) ) , aysenur83 (bir ara çok aktifti bir gitti pir gitti.) doğmuş. hepsine Allah hayırlı, uzun, sağlıklı, mutlu ömürler nasip etsin.

irachann, aysenur83 Nice Yıllara :001_rolleyes:
İgios'um Bitanem Senin doğum Gününü Ayrıca Kutlamalıyım İyiki Doğdun İyiki Varsın Birlikte Nice Senelere :melek

Buda Hediyen
kartal_pencesi_besiktas_forma_adidas__21660162_0_1257328381.jpg

Nice mutlu senelere :)

Hepinizin doğumgünü kutlu olsun.

Ama igios' un yeri ayrı, Nice yıllara Kardeşim. Allah Sevdiklerinle Beraber Mutlu bi yaşam nasip etsin.

Allah Uzakları Yakın etsin ;))

Nice senelere arkadaşlar..

igios'u taniyoruz :) Dogum günün kutlu olsun ablacim nice senelere :smile:

+

Diger arkadaslara mutlu senelere :)

iyiki doğdunuz arkadaşlar.nice sağlıklı ve mutlu senelere.

abla tam ben konu açıcaktım ii ki açmamışım.

ama bi gün başarıcam ilk kutlama konusunu ben açıcam =)

iyiki doğdunuz arkadaşlar.nice sağlıklı ve mutlu senelere.

abla tam ben konu açıcaktım ii ki açmamışım.

ama bi gün başarıcam ilk kutlama konusunu ben açıcam =)

eski üyelerden olduğukları için irachann ve ayşenur83'ü fazla tanıyan yoktur ama igios yeni bir üye ve tanınıyor. özellikler biri (o kendini biliyordur :D) konu açmak istiyorsa açabilir o nedenle 3'ünü bir araya alarak konu açtım. diğer tek konu açmak isteyene sorun çıkmasın diye. : )

Nice mutLu yıllara Arkadaşlar..
igios canım hayata hep sevdiklerinle beraber huzur doLu,güLer yüzle ve başarı ile bakman dileği ile..Nice yeni yaşlara baLım.
İyiki doğdun :)

Nice senelere Hepinize ;)

iyiki doğdun İgios..doğum günün kutlu olsun..gönlünden geçirdiğin tüm güzelliklerin seninle birlikte olmasını dilerim..nice yıllara..=)

diğer iki arkadaşın da doğum gününü kutluyorum..nice güzel senelere..

irachann-aysenur83 ve igios doğum günleriniz kutlu olsun.. sevdiklerinizle mutlu sağlıklı uzun ömürler geçirmeniz dileklerimle

Buda benden acizane bir hedaye :)

Geri